Prognoza meteo pentru joi, 5 septembrie. Zonele unde va ploua

Publicat: 05 sept. 2019, 09:31 Autor: D. C. News 4
Prognoza meteo pentru joi, 5 septembrie. Zonele unde va ploua

Ploile vor mai apărea și joi în unele regiuni din țară, dar nu vor fi suficiente pentru a reduce seceta puternică și extremă prezentă acum în aproape toate zonele agricole.

Prognoza meteo. Urmează astfel o perioadă cu vreme tipică de septembrie atunci când, temperaturile sunt agreabile, iar ploile apara numai din loc în loc, se arată în prognoza meteo.

Joi, vremea va deveni frumoasă în cea mai mare parte a țării. Vor mai fi ploi de scurtă durată în zona montană, iar vântul va rămâne alert în Delta Dunării. Temperaturile vor fi potrivite pentru această perioadă din an și vor avea valori maxime de la 22 de grade în estul Transilvaniei, până la 29 de grade în Lunca Dunării.

Prognoza meteo pentru joi, 5 septembrie, în București

În București, condițiile de ploaie se vor mai menține pe parcursul zilei de joi. Temperaturile vor crește până la 27, poate chiar 28 de grade Celsius, iar presiunea aerului nu va oscila. Ultimele zile ale săptămânii vor fi frumoase și calde în Capitală. Vântul va adia ușor, termometrele vor indica cel mult 31 de grade Celsius, iar soarele va străluci nestingherit.

Prognoza meteo pentru joi, 5 septembrie. Zonele unde va ploua

Prognoza meteo pentru joi, 5 septembrie, la munte

La munte, ploile de scurtă durată vor fi prezente cu precădere în Carpații Meridionali și în Munții Banatului până în weekend, atunci, când vor mai apărea doar izolat, după orele prânzului. Temperaturile vor fi în creștere ușoară în toate stațiunile.

Prognoza meteo pentru joi, 5 septembrie, la mare

La malul mării, doar vântul va mai crea probleme în perioada următoare, iar marea se va menține agitată. Soarele va străluci cu putere, atmosfera va fi caldă, iar apa mării va avea cel mult 24 de grade Celsius.

Publicat: 05 sept. 2019, 09:31 Autor: D. C. News 4
Pe aceeași temă