Momentul șocant în care un individ împinge un bărbat în fața metroului VIDEO

Publicat: 04 sept. 2019, 15:43 Autor: Loredana Ciao.ro
Momentul șocant în care un individ împinge un bărbat în fața metroului VIDEO

Camerele de supraveghere au surprins un moment de-a dreptul șocant la metrou. În imagini, un individ este surprins în timp ce lovește un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, pe care apoi îl aruncă pe șinele metroului.

L-a impins in fata metroului. Întâmplarea șocantă a avut loc la metroul din Londra, iar polițiștii au pornit imediat în căutarea individului extrem de periculos. Oamenii legii au rămas fără cuvinte atunci când au văzut de ce a fost capabil individul care l-a lovit duminică dimineața pe bărbat.

L-a impins in fata metroului

Profitând de faptul că nu erau foarte mulți oameni în stație și că este foarte devreme, atacatorul a vorbit câteva clipe cu victima, înainte de a-l lovi pe bărbat puternic în față.

Ce spun oamenii legii despre incident

Momentul șocant în care un individ împinge un bărbat în fața metroului

Din fericire, un pasager a reușit să îl salveze la timp și l-a tras înainte ca trenul să vină și să îl strivească. Omul a avut un noroc chior.

Un polițist de la Poliția de transport din Marea Britanie: „Acesta a fost un incident extrem de grav și este vital ca să îl identificăm pe bărbatul din imagini. Din fericire, nu se apropiau trenuri în momentul în care victima a fost împinsă. Dacă circula un tren, atunci acest incident s-ar fi transformat într-o tragedie”, a spus polițistul, potrivit The Sun.

Publicat: 04 sept. 2019, 15:43 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă