Producatorul Steve Golin a murit! Castigatorul premiului Oscar pentru filmul „Spotlight” a decedat la varsta de 64 de ani

Publicat: 24 apr. 2019, 11:44 Autor: Simona Vedete

Actorul a murit dupa ce a pierdut lupta cu o forma rara de cancer osos.

Producatorul Steve Golin a murit, lasand Hollywood-ul in doliu. A reusit sa castige Oscarul cu filmul „Spotlight”, insa a fost cunoscut si pentru munca depusa ca producator executiv pentru filmul produs de HBO, „True Detective”, dar si pentru „The Revenant”, unde a lucrat alaturi de Leonardo DiCaprio in 2015.

Steve a trait cu forma rara de cancer pentru mai mult de 10 ani si chiar i s-a inlaturat o parte din umarul stang. Publicistul lui a confirmat moartea producatorului, insa nu si cauza mortii. Insa tinand cont ca suferea de cancer, nu exista niciun mister cu privire la decesul acestuia.

HBO a spus intr-o declaratie oficiala ca „Steve a fost un prolific producator de film si televiziune, un om cu un gust impecabil si instincte ca nimeni altcineva.

Producatorul Steve Golin a murit

Producatorul Steve Golin a murit

Cativa dintre noi, cei de la HBO, care am avut onoarea de a lucra cu el, l-am cunoscut si ca un gentleman si un barbat de exceptie. Suntem extrem de tristi de pierderea suferita” potrivit Mirror.

Steve a fondat compania Anonymous Content in 1999, colaborand cu vedete precum Emma Stone, Samuel L. Jackson si Alfonso Cuaron si multe alte celebritati.

Angajatii companiei au declarat urmatoarele: „Suntem devastati de moartea lui Steve. A fost un titan in aceasta industrie, un coleg devotat, un lider remarcabil si un om extrem de bland. A fost un individ ca nimeni altul, cu o creativitate imensa”.

Publicat: 24 apr. 2019, 11:44 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă