Proces câștigat! Meghan Markle mai bifează o reușită

Publicat: 15 Feb. 2021, 08:50 Vedete

Este fericire pentru Meghan Markle, căci a mai reușit să bifeze o nouă reușită. Ea a câștigat procesul împotriva publicației care a postat mesaje dintr-o scrisoare cu tatăl ei, Thomas Markle.

Meghan Markle a avut parte de vești extraordinare în ultima perioadă: exceptând faptul că a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, Meghan Markle a câștigat procesul împotriva trust-ului Associated Newspapers, după ce una dintre publicații a publicat pasaje dintr-o scrisoare pe care ea o trimisese tatălui său, Thomas Markle. Este vorba despre cinci articole din februarie 2019. Scrisoarea era trimisă către tatăl ei chiar după nunta cu Prințul Harry. În rândurile scrise, Ducesa de Sussex îl ruga pe tatăl ei să nu se mai expună și să nu facă dezvăluiri despre relația lor.

„Reclamanta avea așteptări rezonabile și că scrisoarea ar trebui să nu fie dezvăluită. Articolele au interferat cu această așteptare rezonabilă”, a spus judecătorul Mark Warby.

Meghan Markle: ”Lumea are nevoie de știri verificate, de înaltă calitate”

„După doi ani lungi, sunt recunoscătoare instanței pentru că a făcut ca Associated Newspapers și Mail on Sunday să răspundă pentru practicile lor ilegale și dezumantizante. Aceste tactici, dar și cele ale Mail Online și Daily Mail, nu sunt noi…pentru aceste tabloide, totul este un joc. Pentru mine și mulți alții, aceasta este viața reală, cu relații reale și tristețe reală. Daunele pe care le-au făcut continuă să fie adânci.

Lumea are nevoie de știri verificate, de înaltă calitate. Ceea ce fac Mail on Sunday și publicațiile partenere este opusul. Toți pierdem atunci când dezinformarea vinde mai mult decât adevărul, când exploatarea vinde mai mult decât decența și când anumite companii profită de durerea oamenilor. Dar astăzi, cu această victorie pentru confidențialitate și drepturi de autor, am câștigat toți”, a spus Meghan Markle într-o declarație oficială după ce a câștigat procesul, arată Verdict.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 15 Feb. 2021, 08:50 Vedete
Pe aceeași temă