Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia britanică. Când va avea loc ruptura

Publicat: 20 Feb. 2020, 11:04 Vedete
Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia britanică. Când va avea loc ruptura

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia începând cu 31 martie. Cuplul nu va mai avea un birou la Palatul Buckingham. Aceștia vor fi reprezentați, începând de la 1 aprilie, de organizația lor de caritate.

Ducele și ducesa de Sussex nu vor mai putea utiliza titlurile de „altețe regale”. De asemenea, nu vor mai beneficia de fonduri publice și nu o vor mai reprezenta oficial pe suverana de 93 de ani. Purtătorul de cuvânt al cuplului a anunțat că prințul Harry își va păstra totuși rangurile militare. În privința planului lor de a se împărți între Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, Harry și Megan au precizat că acest fapt va fi în interesul creșterii fiului lor în spiritul tradiției regale.

Chiar dacă ducii de Sussex îşi doresc o viață mai discretă, contul lor de pe instagram aproape că l-a ajuns din urmă pe cel al prinţului William şi soţiei sale, cu peste 11 milioane de abonaţi.

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai putea folosi brandul Sussex Royal!

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai putea folosi brandul Sussex Royal. Presa britanică notează că oficiali de la Palatul Buckingham urmează să anunțe decizia suveranei de a le interzice nepotului său și soției acestuia să mai folosească titulatura “royal”. Presa speculează că regina nu este de acord să foloseacă cuvântul regal, pentru că “nu li se mai cuvine”.

Prințul Harry și Meghan Markle şi-au înregistrat propria marcă, “Sussex Royal”. Aceștia intenționau să o folosească pentru a promova evenimente și obiecte, inclusiv haine, cărți și materiale educative. Cererea privind înregistrarea brandului a fost depusă din iunie 2019. Însă cererea a fost aprobată abia la sfârşitul anului 2019. Potrivit presei din Marea Britanie, cei doi tocmai au cheltuit o sumă importantă de bani pentru a crea un nou site Sussex Royal. Toate acestea pentru a-și completa popularitatea pe Instagram, relatează stirileprotv.ro.

Ce se întâmplă acum cu finanțele celebrului cuplu

Totuși, și în cazul în care cei doi nu vor putea folosi celebrul brand regal, cei doi nu vor duce lipsă de bani. Ar fi suficient ca Ducii de Sussex să fie de acord să-și scrie memoriile. În acest fel au procedat fostul președinte al SUA, Barack Obama și soția acestuia, Michelle Obama. În 2017, cei doi au primit de la editura Penguin Random House nu mai puțin de 65 de milioane de euro pentru celebrul volum.

În plus, Prințul Harry și Meghan Markle pot fi plătiți regește și pentru discursurile motivaționale. Doar un astfel de eveniment le-ar putea aduce în cont peste 300.000 de lire sterline. La toate acestea se pot adăuga și aparițiile TV, dar și parteneriatele cu diferite branduri. Toate acestea pot fi extrem de rentabile din punct de vedere financiar.

Publicat: 20 Feb. 2020, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă