Pretentiile Printului Harry pentru nunta cu Meghan Markle! Dorinta cea mai mare a celor doi indragostiti. Ce le-au cerut invitatilor inainte

Publicat: 10 apr. 2018, 15:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Se apropie cu pasi repezi nunta Printului Harry cu Meghan Markle. Cei doi se vor cununa religios in luna mai si au anumite pretentii pentru evenimentul ce urmeaza.

Printul si fosta actrita au marturisit ca nu doresc cadouri de nunta si le cer admiratorilor care au de gand sa faca asta sa renunte la idee.

Mai mult de atat, Printul Harry si viitoarea lui sotie vor ca acestia sa doneze cadourile unor asociatii si organizatii de caritate. Acestia au selectat deja sapte organizatii caritative, prin care britanicii le-ar putea sprijini prin donatiile lor.

”Pentru a marca aceasta ocazie speciala, cuplul a cerut fiecarei persoane sa faca o donatie in favoarea unor asociatii de caritate in loc sa le trimita cadouri de nunta”, se arata in comunicatul dat publicitatii de biroul de presa al printului britanic.

Meghan Markle, nevoita sa urmeze o dieta stricta inainte de nunta

Pentru ca urmeaza sa intre in Familia Regala si sa primeasca titu regal actrita de la Hollywood trebuie sa urmeze niste reguli stricte. Pentru ea, sunt stricte caci e la inceput de drum. Alte regalitati au ales sa fie mai lejeri in ceea ce priveste alimentatia.

Casa Regala impune un anumit regim alimentar. Motivul este simplu: nu vor ca membri sa lipseasca de la evenimente importante. Acest lucru se poate intampla si din cauza unor alimente nepotrivite. Prin urmare, inainte de nunta, Meghan Markle va urma o dieta speciala.

Asa Familia Regala se asigura ca mireasa nu are dureri de stomac, de cap, greata sau varsaturi. Bill Marler, expert in alimentatie, a intocmit deja o lista cu alimente interzise.

Pe lista se afla midii si friptur in sange, apa nefiltrata, faina negatita, fructe sau legume taiate si spalate de furnizor.

Publicat: 10 apr. 2018, 15:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă