Printul Harry, mai emotionant decat sotia lui, Meghan Markle! Cuvintele pe care i le-a spus fratelui sau, Printul William, in biserica

Publicat: 20 May. 2018, 14:09 Vedete

Ziua de sambata (19 mai) va ramane cu siguranta in istoria Marii Britanii. Printul Harry, nepotul Reginei Elisabeta, s-a casatorit cu Meghan Markle, o fosta actrita americana.

Printul Harry, mai emotionant decat sotia lui, Meghan Markle! A plans in timpul ceremoniei

Din imaginile surprinse in timpul slujbei, Printul Harry a putut fi vazut de mai multe ori stergandu-si lacrimile, in timp ce sotia lui a zambit larg pe toata durata fericitului eveniment.

Chiar si dupa traditionalul sarut pe treptele capelei, cand au urcat in caleasca regala, Printul Harry a marturisit, fericit: ‘‘Sunt gata pentru o bautura acum”. Acest lucru a facut-o pe Meghan Markle sa rada cu pofta.

Meghan Markle i-a spus un „Da” hotarat Printului Harry si a devenit in mod oficial cea mai noua membra a Casei Regale din Marea Britanie.

Totusi, actrita de origine americana a refuzat sa ii promita viitorului sau sot anumite lucruri, atunci cand cei doi au facut schimbul juramintelor. La fel s-a intamplat si atunci cand Printesa Diana s-a casatorit cu Charles, dar si cand Kate Middleton s-a maritat cu William.

Din cate se pare, Meghan Markle a refuzat sa ii promita viitorului sau sot ca va fi „supusa”. Aceasta a urmat exemplul dat atat de Printesa Diana, dar si de Kate Middleton.

 

« Pagina anterioară

Publicat: 20 May. 2018, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă