Printul Harry a sunat-o pe fosta lui iubita iar ea a plans la telefon! Explicatia pentru care ei i-a cazut fata la ceremonie!

Publicat: 24 mai 2018, 17:00 Autor: D. C. News 3

Reactia ei din timpul slujbei religioase a devenit virala, iar acum toata lumea o sa o inteleaga. El a sunat-o inainte de nunta

Printul Harry a sunat-o pe fosta lui iubita iar ea a plans. Imaginile cu Chelsy Davy, fosta iubita a printului Harry, au devenit virale dupa ce in timpul ceremoniei religioase ei efectiv i-a cazut fata! Era atat de transfigurata si parea ca isi abtine lacrimile in timp ce il vedea pe fostul ei iubit jurand dragoste eterna altei femei. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Acum, la cateva zile de la marele eveniment, dupa ce toata lumea a ras de ea, incep sa apara detalii despre modul in care s-a ajuns ca ea sa fie invitata la ceremonie si mai ales de ce parea atat de marcata. Surse de maxima incredere au dezvaluit faptul ca Harry a sunat-o sa o invite la ceremonie moment in care conversatia a denatura in una foarte siropoasa despre trecutul lor si despre dragostea lor.

Prietenii lui Chelsy au recunoscut pentru Vanity Fair ca la finalul conversatiei ea plangea in hohote iar el i-a spus ca asta este cel mai bun moment sa mearga mai departe. Ca orice femeie a fost profund rascolita de amintiri si i-a fost foarte greu sa participe la eveniment. Chelsy are 32 de ani si s-a iubit cu Printul Harry intre 2003 si 2010 mai bine de 7 ani, deci este de inteles ceea ce simtea pentru el.

Plangand la telefon ea i-a promis printului Harry ca va fi fericita si ca nu va face nicio scena in timpul ceremoniei, astfel in imagini apare extrem de marcata de eveniment si aproape in lacrimi. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Toti cei care o cunosteau pe fosta lui iubita au fost mirati sa o vada la eveniment si si-au dat seama ca nu era in apele ei. Chelsy Davy nu prea radea, nu vorbea cu nimeni si era destul de distanta, fiind mult prea serioasa pentru un astfel de eveniment fericit.

Toata lumea a apreciat faptul ca Printul Harry si-a invitat doua dintre fostele iubite la nunta, acesta fiind un semn de maturitate din partea lui.

Publicat: 24 mai 2018, 17:00 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă