Primele imagini cu fratele cel mic al Cristinei Țopescu! Basti a venit la crematoriu pentru a-și lua adio de la ea

Publicat: 16 Jan. 2020, 12:53 News

Cristina Țopescu va fi incinerată astăzi la crematorul Uman Vitan Bârzești, iar la fața locului a venit și o parte din familia ei. Inclusiv fratele vitreg mai mic, Basti, care nu avea o relație apropiată cu ea. 

O parte din apropiații Cristinei Țopescu au venit să se despartă de ea pentru totdeauna. Printre ei s-a numărat și fratele vitreg mai mic, Basti, care nu avea o relație apropiată cu ea.

 

 

Cristina Țopescu va fi incinerată astăzi, după ce familia ei a luat această decizie. Biserica Ortodoxă Română refuză să oficieze slujbă la incinerare pe motiv că ea contravine tradițiilor creștinești.

În seara zilei de 12 ianuarie, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în casa ei, după ce timp de trei săptămâni nimeni nu a mai putut să o contacteze.

În ciuda mărturisirilor făcute de prietenii ei, care spuneau că fosta prezentatoare și-ar fi dorit să-și doarmă somnul de veci lângă cel care i-a deschis orizonturile în ale jurnalismului, tatăl ei, Cristian Țopescu, care se află îngropat în Cimitirul Ghencea Militar, iată că restul familiei a considerat incinerarea ca fiind o decizie mai bună.

Astfel că, astăzi, Cristina Țopescu va fi incinerată la Crematoriul Uman Vitan Bârzești, iar cenușa ei va fi depusă într-un loc special din cimitirul Bellu.

Publicat: 16 Jan. 2020, 12:53 News
Pe aceeași temă