Primele imagini cu Anamaria Prodan după ce Reghecampf a declarat că divorțează

Publicat: 13 oct. 2021, 11:26 Autor: Maria Apostol Vedete

Anamaria Prodan demonstrează că rămâne în top, chiar și atunci când lumea i se prăbușește. Primele imagini cu ea o arată cu o atitudine încrezătoare, pregătită să meargă mai departe, fără Laurențiu Reghecampf. 

Inevitabilul pare că s-a produs: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează! Declarațiile pe care sexy-impresara spera să nu le audă niciodată au fost făcute de antrenorul Universității Craiova, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Primele imagini cu Anamaria Prodan

Cunoscută drept „sexy-impresara”, Anamaria Prodan are grijă ca imaginea ei să fie mereu impecabilă, chiar dacă nu trece prin ceamai bună perioadă din viața ei. Dacă mulți s-ar fi așteptat ca, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus actele de divorț, sexy-impresara să fie dărâmată și fără chef de viață, ei bine, s-au cam înșelat. E drept, pe chipul Anamariei se vede suferința, însă, după atitudine, pare că nici măcar divorțul de bărbatul pe care-l idolatriza până mai ieri nu o va face să uite de ea. Mai multe imagini și detalii despre acest subiect, pe CANCAN.RO.

Anamaria Prodan
sursa foto: CANCAN.RO.

Amanta lui Reghecampf este însărcinată

Cu puțin timp înainte ca Laurențiu Reghecampf să anunțe că divorțează de Anamaria Prodan, o altă veste bombă a fost lansată în spațiul public. Și-anume că femeia alături de care trăiește acum ar fi însărcinată în trei luni! Ea ar urma să aducă pe lume o fetiță.

Corina Caciuc s-a născut în Deva, însă l-a cunoscut pe antrenorul Laurenţiu Reghecamf departe de casă. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care s-au îndrăgostit și și-au început relația.

Laurențiu Reghecampf și noua lui iubită au petrecut clipe de neuitat împreună și în vacanța lor de lux din Grecia. Cei doi au fost fotografiați împreună cu mai mulți prieteni în timp ce se luau masa la un restaurant local.

 

 

 

Publicat: 13 oct. 2021, 11:26 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă