Primele declarații ale Laurei Cosoi, după ce devenit mamă: ”Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți”

Publicat: 18 aug. 2020, 10:31 Autor: Andreea Voicu Vedete

În urmă cu trei zile, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a și făcut primele declarații, după nașterea micuței.

Fetița ei va purta numele de Vera, așa cum notează în dreptul imaginii de pe rețelele de socializare în timp ce ține mânuța bebelușului. Ea și soțul ei mai au o fetiță de doi ani și două luni pe nume Rita. Vedeta de 38 de ani a strâns numeroase aprecieri la imaginiea postată pe internet.

Laura Cosoi le spune urmăritorilor că micuța lor, Vera, s-a născut pe 15 august și ieri au fost externate din maternitate: ”Pe 15 august, în zi Sfântă, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastră, Vera. Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți! Mulțumim pentru fiecare gând bun! Azi mergem acasă și urmează întâlnirea cu tati cu Rita buna. Ah, câte emoții!”.

Laura Cosoi: ”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție”

”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție. Așa că cea de-a treia lecție pe care am învățat-o a fost să-mi ascult instinctul. Nu mi se pare în regulă să tot citești pe internet din surse dubioase, să discuți cu foarte multe persoane și să te împrăștii. Eu, spre exemplu, când îmi doresc ceva, nu discut decât cu una, cel mult două persoane foarte apropiate, pentru că nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”, scria Laura pe blogul său, cu ceva timp în urmă.

Totodată, Laura Cosoi susține că cele 9 luni de sarcină sunt făcute să te bucuri de ele iar ”dacă vrei să lași vasele nespălat câteva ore, lasă-le”. “Cele 9 luni de-asta sunt făcute. Slavă Domnului, nu mai suntem ca femeile de altădată, să ne așteptăm soții să vină de la luptă, să îi hrănim. Vremurile pe care le trăim și tehnologia ne ajută, ne fac viața mai ușoară, astfel încât să putem avea un ritm autoimpus. Așa că, dacă vrei să lași vasele nespălate câteva ore, lasă-le! Nu vrei să faci ordine în șifonier, nu face! Bine e să nu pui presiune pe tine, pentru că stările de anxietate se vor amplifica”, mai scrie ea pe blog.

Publicat: 18 aug. 2020, 10:31 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă