Prima reacție a lui Florin Pastramă când a fost întrebat despre divorțul de Brigitte: ”Tot ce spune ea are…”

Publicat: 04 Jul. 2022, 11:44 Vedete

Căsnicia lui Florin Pastramă este pe un butoi de pulbere după ce, se pare, el și Brigitte s-au certat la cuțite, iar bruneta i-a cerut divorțul! Daca mai sunt șanse de împăcare a spus-o chiar el într-un interviu recent.

După numeroase scandaluri conjugale, Brigitte Pastramă a anunțat recent că i-a cerut divorțul lui Florin Pastramă. Sătulă fiind, spune ea, de ”mocirla” în care a fost târâtă.

Cei doi au fost surprinși certându-se în public de mai multe ori, însă cel mai recent episod a depășit, se pare, orice limită. S-a ajuns inclusiv la agresiuni verbale, și nu doar odată s-a vehiculat că între cei doi au existat și violențe fizice.

Picătura care ar fi umplut paharul a fost un gest făcut de Brigitte care l-ar fi scos din minți pe Florin. Bruneta a acceptat să iasă la mall cu fostul ei soț și cu fiica pe care cei doi o au împreună.

Florin Pastramă: ”Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate!”

Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul. Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a scris Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Chiar dacă s-a ferit inițial să facă vreo declarație pe marginea acestui subiect, iată că Florin Pastramă vrea să păstreze misterul asupra deciziilor pe care le va lua după ce a fost amenințat cu divorțul.

Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate! Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc!”, a declarat Florin Pastramă, pentru Click!, refuzând să divulge, deocamdată, alte detalii despre despățirea cu scandal de Brigitte.

 

Publicat: 04 Jul. 2022, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă