Prima reacție a Andreei Raicu, după valul de mesaje în urma imaginii cu ea nud: ”Cred că dacă spuneam că mă mărit și că sunt însărcinată în nouă luni…”

Publicat: 24 May. 2021, 15:04 Vedete

În urmă cu o săptămână, Andreea Raicu a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare nud. Foarte sigură pe sine și frumoasă, Andreea Raicu a stârnit controverse cu fotografia de pe internet, iar acum a oferit și prima impresie în legătură cu amploarea pe care a avut-o în mediul online.

Andreea Raicu a strâns numeroase aprecieri la imaginea pe care a postat-o pe rețelele de socializare. La vârsta de 43 de ani, vedeta nu s-a sfiit să se pozeze nud. Are un trup impecabil și este fericită! Recent, însă, a avut și prima reacție, după ce imaginea a circulat în presă.

”Sincer, când am postat fotografia, m-am gândit că va avea un impact, dar nu m-am gândit că va avea un impact așa. Cred că dacă spuneam că mă mărit și că sunt însărcinată în nouă luni, că am tripleți, nu cred că ar fi fost așa o discuție. Eu am mai pus cu mine poze mai dezbrăcată, nu am înțeles de ce a fost nebunia asta.

Nu am stat să citesc toate comentariile, am citit la început, apoi nu am mai citit și tot îmi trimiteau prietenii…că nu mă enervează unele comentarii? Eu nu le citesc, în momentul în care eu aleg să fac un lucru, mi-l asum și nu mă interesează ce zice lumea. În momentul în care au sunt împăcată și asumată cu o alegere de-a mea, nu prea are cum să mă influențeze nimic din exterior. Eu mi-am asumat lucrul ăsta.

Pe mine nu mă mai deranjează comentariile din social media atâta vreme cât eu sunt asumată cu ce postez. Nu îmi pasă. Părerile oamenilor sunt părerile oamenilor despre ei. În momentul în care cineva vorbește urât despre mine, are o problemă cu el, n-are o problemă cu mine”, a declarat Andreea Raicu la Teo Show, scrie Cancan.

Andreea Raicu s-a fotografiat nud

Andreea Raicu s-a fotografiat foarte sexy, iar imaginea a ajuns pe rețelele de socializare, unde a strâns mii de aprecieri din partea internauților, dar și mesaje! Are 43 de ani, însă vedete nu se sfiește nicio secundă să își arate corpul bine lucrat și silueta de invidiat, iar cu această ocazie a și transmis un mesaj.

”Din perioada în care eram închiși în casă☺️ Mă bucur că m-ați convins să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort că tot ăsta a fost trendul predominat în acestă perioadă. Mai avem și altele și și mai și. Să le postam sau….?😇”, este mesajul pe care Andreea Raicu l-a postat pe rețelele de socializare.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 24 May. 2021, 15:04 Vedete
Pe aceeași temă