Prima cearta in cuplul Vladimir Draghia si Alice? Totul a pornit de la o poza

Publicat: 31 iul. 2018, 13:44 Autor: D. C. Vedete

Castigatorul "Exatlon Romania" se afla in luna de miere in Maroc.

Vladimir Draghia a postat pe retelele de socializare diverse fotografii din luna de miere petrecuta in Maroc. O poza a starnit forfota in jurul fanilor, mai ales din cauza descrierii pe care a pus-o acesta.

„M-a certat Alice ca am pus poza la Stories, ca e misto, ca cica daca stia ca n-o s-o folosesc si aici, nu se chinuia sa o editeze. Ei, uite c-am postat-o si aici, dar doar pentru ca asa vreau eu, clar!? Trebuie sa te impui de la inceputul casniciei”, a scris acesta pe instagramul sau.

Imediat dupa ce acestia s-au casatorit in secret pe plaja, au plecat impreua cu fetita lor, Zora, in luna de miere. Acestia au ales ca destiatie a iubirii Marocul.

Prima cearta in cuplul Vladimir Draghia si Alice? Totul a pornit de la o poza

„Ne-am casatorit! O sa pun aici si cateva fotografii de la nunta cand le voi primi, dar intre timp am ajuns in Maroc, in saptamana de miere. Poftim niste fotografii siropoase!”, a spus Vladimir.

Acestia s-au casatorit pe 21 iulie. Cununia a fost una foarte intima, caci au fost invitati doar familia si prietenii apropiati. Cei doi indragostiti au decis sa fie o nunta atipica, in urma careia sa nu se fure mireasa, sa nu se strige darul si nici sa nu se serveasca sarmale.

Prima cearta in cuplul Vladimir Draghia si Alice? Totul a pornit de la o pozaVladimir Draghia a cerut-o de sotie pe Alice Cavaleru imediat dupa venirea lui de la emisiunea „Exatlon”. Actorul este primul castigator al emisiunii. Acesta spune ca experienta dobandita in Dominicana l-a facut sa se gandeasca la acest gest pentru iubita lui, pe care a luat-o total in surprindere, deoarece cei doi nu luau inainte in considerare casatoria.

Publicat: 31 iul. 2018, 13:44 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×