Prima apariție în public a Oanei Roman, după ce ea și Marius Elisei s-au separat! Vedeta pare supărată și stă cu capul în pământ

Publicat: 22 Dec. 2019, 12:00 Vedete

Recent, Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, în urma unor probleme în familie pe care le au cei doi. Chiar și-așa, cei doi au decis, de dragul fetiței lor, Isabela, să comunice și să se înțeleagă, pentru a-i oferi o educație așa cum trebuie.

Cancan a surprins-o pe Oana Roman la un eveniment unde a venit singură. Ea a luat parte la Gala excelenței ”Suflet. Oameni. Speranțe”, care a avut loc în Buftea.

După ce a intrat în sala localului respectiv, Oana Roman s-a așezat la o masă și a stat cu privirea în telefonul mobil, fără să se mai uite la ce se întâmplă în jur, parcă ignorând mediul.

Oana Roman nu și-ar dori un divorț de Marius Elisei, iar rolul separării dintre cei doi ar fi să conștientizeze care sunt neregulile în familia lor.

„A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită”, a spus Oana Roman.

Publicat: 22 Dec. 2019, 12:00 Vedete
Pe aceeași temă