Prezentatoarea Corina Dănilă, în doliu! Unchiul ei a murit

Publicat: 03 apr. 2020, 09:11 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa prezentatoare Corina Dănilă este în doliu, după ce unul dintre unchii săi s-a stins din viață. Este vorba despre Nea Ion, așa cum îi spune și prezentatoarea TV.

Bărbatul, care era originar din Pașcani, orașul unde Corina Dănilă a copilărit, s-a stins din viață fulgerător. Prezentatoarea emisiunii „Ieri, azi, mâine” de la TVR a postat pe rețelele de socializare un mesaj în memoria bărbatului.

“Dumnezeu să te ierte și să te odihnească, nea Ioane… Suntem cu gândul și cu sufletul lângă voi, dragă verișoară”, a fost mesajul transmis de Corina Dănilă, potrivit Cancan.

Corina Dănilă a primit imediat mesaje de condoleanțe din partea prietenilor virtuali: “Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sunt alături de tine…”, “Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl așeze în lumea celor drepți, iar pe dumneavoastră să vă întărească”, “Condoleanțe sincere! Dumnezeu să îl ierte și să-i odihnească sufletul în lumină că mult a suferit!”.

https://www.facebook.com/CorinaDanilaProfile/posts/2276293999338464

Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme

Prezentatoarea TV Corina Dănilă a slăbit 20 de kilograme, după ce a avut niște probleme cu spatele. La vârsta de 47 de ani, arată ca la 30!

Ce mănâncă? ”Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”, a povestit Corina într-un interviu mai vechi.

Publicat: 03 apr. 2020, 09:11 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×