Prestige Orchestra a cântat la o nuntă cu 1000 de invitați. VIDEO este viral pe TikTok

Publicat: 08 feb. 2023, 15:04 Autor: ileana.ghinea Vedete
Prestige Orchestra a cântat la o nuntă cu 1000 de invitați. VIDEO este viral pe TikTok

Prestige Orchestra, singurul concept de ONE BAND SHOW din România, a avut de-a lungul timpului experiențe dintre cele mai diverse atunci când vine vorba despre evenimentele la care au participat.

De departe, însă, nunta ca un festival la care au fost invitați să participe în calitate de artiști, la Sibiu, în primăvara anului 2022, și-a câștigat un loc special în inimile lor. Pe lângă acest lucru, acest eveniment a câștigat și atenția publicului, în special al celui de pe TikTok, unde se apropie vertiginos de 1 MILION de vizualizări.

„În primăvara anului 2022, am cântat la un eveniment fabulos din toate punctele de vedere. Nu ne așteptam ce petrecere urma să avem, însă vă lăsam pe voi să descoperiți filmările din social care au făcut furori. Una dintre filmarile postate pe TIKTOK au ajuns în numai 2 zile la 1 milion de vizualizări asta arătând că petrecerea a fost una de neuitat.”, au declarat Iuliana și Costin Ghinea.

Într-o locație luxoasă la câțiva kilometri de Sibiu avea să fie cea mai tare petrecere de nuntă unde cei peste 1000 de invitați au umplut ringul de dans la apariția singurului ONE BAND SHOW din România Prestige Orchestra.

Scena pe care echipa PRESTIGE au creat-o special pentru eveniment a fost una spectaculoasă și a determinat internauții să spună că mirii și-au făcut propriul FESTIVAL la nuntă.

Show-urile de lumini, efectele speciale și show-urile de confetti au transformat nunta într-una dintre cele mai tari petreceri la care aceștia au participat.

Iuliana și Costin Ghinea, de la Prestige Orchestra, văzut, plăcut, luat

Iuliana și Costin Ghinea cântă iubire, fie că o fac acasă, în intimitatea familiei pe care au creat-o în 2013 atunci când au spus „Da” fie că o fac pe scenă acolo unde le sunt alături celor care-și doresc să-și unească destinele și să pornească în noul drumul pe acordurile pieselor pe care le cântă alături de colegii din Prestige Orchestra.

De fiecare dată când se află în fața iubirii, involuntar își duc aminte despre cum a pornit povestea lor. În urmă cu mai bine de 15 ani, atunci când tot muzica a fost cea care i-a unit.

Iuliana și Costin Ghinea, de la Prestige Orchestra, văzut, plăcut, luat

Iuliana a venit atunci să dea o probă pentru că-și dorea să cânte în trupa în care Costin era deja. Iar primul contact vizual a fost și primul fior al iubirii. Și, pentru principiul văzut, plăcut, luat, după doar 2 săptămâni de la această primă întâlnire cei doi se muta împreună pentru totdeauna.

„Ne-am cunoscut la un eveniment unde eu am venit să dau o probă pentru a cânta în trupa în care cânta deja Costin la Ploiești. A fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu ne-am plăcut. S-a întâmplat totul din priviri. Efectiv, toată seara nu ne-am luat ochii unul de la celălat. A fost să fie! După eveniment, Costin a plecat în Egipt pentru un concert și, după două săptămâni, când s-a întors, ne-am mutat împreună.

Publicat: 08 feb. 2023, 15:04 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă