Dedicație specială de la Prestige Orchestra pentru toți sărbătoriții de Sfântul Nicolae

Publicat: 06 dec. 2023, 15:26 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Dedicație specială de la Prestige Orchestra pentru toți sărbătoriții de Sfântul Nicolae

Prestige Orchestra își dorește să le transmită tuturor sărbătoriților de astăzi o urare de bine și mulți ani și să-i bucure auditiv cu una dintre cele mai de succes piese pe care le-au lansat în ultima vreme.

Costin și Iuliana Ghinea propun ca în această zi de mare sărbătoare să primim îndemnul lor la joc și voie bună.

„Sus, paharele”, cântă Costin și Iuliana Ghinea, piesă lansată în urmă cu 3 săptămâni care are deja 22K de vizualizări.

„Piesa este o colaborare inedită pe care o avem alături de Fanfara lu’ Andrii din Zece Prajini și Alexandru Cantea!
Sus paharele 🥂 la toate petrecerile! La mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi. Să le fie viața așa cum este piesa noastră: bucurie, veselie, petrecere, gând bun și voie bună!”, declară Iuliana Ghinea, co-fondator Prestige Orchestra.

Prestige Orchestra, singurul ONE BAND SHOW din România, a sărbătorit în luna noiembrie împlinirea a 9 ani de la prima apariție în această formulă. Iată, așadar, o ecuație câștigătoare, afirmație demonstrată de faptul că este cea mai căutată formație pentru evenimente luxury și, mai nou, cea mai ofertată trupă din România de către milionarii care organizează petreceri exclusiviste în Italia.

„Împlinim 9 ani de când am urcat cu Prestige Orchestra pe scenă. Pe mine și pe Costin ne-a unit iubirea, iar oamenii ne-au susținut atât la nivel personal, cât și la nivel profesional, să ajungem până aici”, declară Iuliana Ghinea.

Iuliana și Costin Ghinea, fondatorii Prestige Orchestra, reușesc într-un fel unic să-și mențină frumosul relației amoroase în perfectă concordanță cu relația profesională. Dacă îi privești din exterior, imediat îți dai seama că armonia este conceptul care le caracterizează realitatea care, cu siguranță, deseori este „atacată” de diverse neînțelegeri normale în orice cuplu, fie că vorbim despre aspectul profesional, fie de cel personal.

Publicat: 06 dec. 2023, 15:26 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă