Presedintele Donald Trump a ovationat-o pe Regina Elisabeta la Banchetul de Stat, in timp ce doamnele au atras toate privirele cu tinutele lor impecabile VIDEO

Publicat: 04 iun. 2019, 16:16 Autor: Simona Vedete

Banchetul de Stat a parut mai mult o defilare de moda, fiindca toate prezentele feminine au impresionat cu tinutele alese.

Presedintele Trump a ovationat-o pe Regina Elisabeta. Relatia speciala dintre Marea Britanie si Statele Unite ale Americii a fost reconfirmata aseara in sala de bal a Palatului Buckingham.

S-au ciocnit pahare de sampanie cu Regina Elisabeta a II-a iar presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a numit-o pe Regina „o femeie extraordinara”.

Presedintele Donald Trump a ovationat-o pe Regina Elisabeta

Presedintele Trump a ovationat-o pe Regina Elisabeta

In mijlocul splendorii si a ceremoniei de la Palatul Buckingham unde au participat 170 de demnitari si invitati, presedintele Donald Trump a multumit monarhului pentru placuta ospitalitate si pentru cele aproape 7 decenii de prietenie cu Statele Unite ale Americii.

In plus, a mai spus ca „in ceasurile intunecate, oamenii acestei natiuni au aratat lumii ce inseamna sa fii britanic”. A numit-o pe Regina o femeie extraordinara. amintind de serviciul ei de pe front din timpul razboiului, si a mai spus ca legatura dintre aceste doua natiuni a fost pe deplin sigilata in aceasta cruciada, conform Daily Mail.

La acest eveniment, doamnele au stralucit prin tinutele superbe alese, iar locul a parut un adevarat catwalk. Cea mai impresionanta tinuta a fost cea purtata de Melania Trump, Prima Doamna a Americii, optand pentru o rochie alba de bal semnata de casa de moda Dior din colectia Haute Couture primavara/vara 2019.

Insa si Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a atras toate privirile, intr-o superba rochie semnata Alexander McQueen, designerul ei preferat la care apeleaza aproape tot timpul pentru diverse tinute.

Publicat: 04 iun. 2019, 16:16 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă