Premieră! Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au cântat împreună într-un cadru de poveste

Publicat: 26 Dec. 2020, 12:33 Vedete

Ștefan Bănică Jr. și partenera sa de viață, Lavinia Pîrva, au cântat împreună pentru prima oară, într-un cadru de poveste, cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Mare le-a fost bucuria celor care îi urmăresc, căci este pentru prima oară când cei doi au luat decizia de a se afișa împreună în acest mod.

Pentru că în pandemie evenimentele și concertele s-au anulat, pentru a se limita răspândirea noului coronavirus, artiștii au fost nevoiți să se îndrepte către online. Și Ștefan Bănică Jr. se află printre aceștia, susținând un moment frumos alături de soția sa, Lavinia Pîrva, fiul lui și câțiva prieteni, arată Click.

„Vor fi momente pline de emoție, bucurie, magie și invitați unul și unul! Trăim într-o perioadă în care spectacolele, concertele ne lipsesc, și atunci acest show TV e singura alternativă pentru a rămâne în contact cu publicul meu, care, pentru prima dată în 19 ani, nu poate veni la Sala Palatului. Așa că păstrăm, în această formă, continuitatea tradiției concertelor mele de Crăciun. Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții și de normalitate. În felul ăsta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an. Așa că ne vom întâlni, însă doar pe micul ecran. Ideea e că vom fi din nou împreună în spiritul sărbătorilor de iarnă”, a spus artistul.

Ștefan Bănică Jr. a cântat pentru prima oară alături de soția sa, Lavinia Pîrva

„Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului. Vă urez, în primul rând, să fiți sănătoși, să aveți sărbători fericite și să ne revedem într-un an nou mai bun!”, a dezvăluit Ștefan Bănică.

Sursă foto: Capturi video, arhivă Ciao

Publicat: 26 Dec. 2020, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă