Poză inedită cu Lidia Buble din copilărie. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut fotografia

Publicat: 18 nov. 2019, 21:03 Autor: Simona News 3

Lidia Buble a postat pe contul său de socializare o imagine cu ea și una dintre surori, de când erau mici copile.

Poză inedită cu Lidia Buble din copilărie. Alături de respectiva fotografie, cântăreața a scris și un mesaj care i-a amuzat teribil pe fanii ei.

Lidia Buble a decis să facă publică poza cu ocazia zilei de naștere a Esterei, una dintre surorile sale.

Poză inedită cu Lidia Buble din copilărie

Poză inedită cu Lidia Buble din copilărie

”Hahahahahaha? Mă uit la poză asta cu noi două și efectiv pot vizualiza toate amintirile noastre❤  Te-am terorizat mulți ani, ți-am stricat multe momente faine cu prietenele tale și cred că le-am troznit pe toate, te-am șantajat cu aproape orice, ne-am bătut grav de multe ori, te-am pârât la tati cu aproape fiecare ocazie, te-am făcut să plângi de multe ori, îți purtam hainele (de sărbătoare ) cât de mult puteam.

Eram efectiv imposibilă uneori și erau momente când, parcă, îmi venea și mie să mă bat. Dar acum realizez că am făcut toate astea pentru că îmi doream să fiu în permanență langă tine, pentru că îmi doream să fiu ca tine (doar erai sora mea mai mare), pentru că te iubeam mai mult decât pe mine și încă o fac❤ P.S: chiar acum plâng de rup, dar nu-i bai. La mulți ani binecuvântați, Estera! Cu drag, Lila” a scris Lidis Buble în descrierea pozei.

Publicat: 18 nov. 2019, 21:03 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă