Povestea unui incident îngropat în trecut! Octavian Bellu ar fi vrut să își ia viața! Credea că Mariana Bitang are o idilă cu un medic

Publicat: 12 feb. 2024, 11:41 Autor: Soare Raisa Vedete

Octavian Bellu ar fi vrut să se sinucidă după ce a aflat că Mariana Bitang ar fi avut o idilă cu un medic. La început, relația celor doi antrenori români a fost presărată cu multe momente tensionate. 

Lumea gimnasticii românești a fost pusă pe jar în 2005. Devoalarea idilei dintre Mariana Bitang si Octavian Bellu a facut multe valuri. Cel mai controversat episod rămâne o dezvăluire care a dat fiori reci românilor, când au aflat. Este vorba despre o presupusă tentativă de sinucidere a lui Octavian Bellu.

Cum ar fi încercat Octavian Bellu să se sinucidă

Asta s-a întâmplat însă mai târziu, în 1997. Presa a relatat la acea vreme că Octavian Belu ar fi fost protagonistul unei întâmplări bizare care s-ar fi consumat în Elveția, cu ocazia Campionatelor Mondiale de la Lausanne. Atunci, orbit de gelozie, Bellu ar fi decis să-și pună capăt vieții.

Se pare că la acea ediție a Campionatelor Mondiale, relația dintre cei doi atinsese un apogeu. Totuși, ca în orice relație, existau și suspiciuni. Bellu a lăsat să se vadă că ceva din relația lui nu-l mulțumește, totuși, iar pefromanța sportivelor sale nu mai reprezenta un obiectiv.

Situația ar fi escaladat în urma unor semnale ce l-ar fi adus pe antrenor în pragul bănuielilor. “După o perioada mai agitată, cu multe discuții între ei, Belu ar fi vrut atunci să recurgă la un gest extrem”, a povestit pentru Prosport, la vremea respectivă, una dintre persoanele care au fost prezente atunci alături de ei la Lausanne. Pe scurt, Octavian Bellu ar fi fost măcinat de gelozie, bănuind că Mariana îl înșală cu un medic.

Bellu era un bărbat foarte posesiv. La un moment dat, Mariana mi-a spus că este o problemă, că Bellu ar vrea să se sinucidă. Am intrat peste el în cameră, spărgând ușa, și am reușit să stopăm un eventual scandal”, a povestit martorul tot pentru ProSport. În cameră, Octavian Bellu ar fi fost găsit întins pe o canapea, palid și transpirat.

Cel mai de succes cuplu de antrenori

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au ajutat echipa României de gimnastică să câştige cinci titluri mondiale şi două olimpice. Ei au fost declaraţi „Cei mai de succes antrenori din lume – Duo” de către Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy).

Potrivit Academiei Recordurilor Mondiale, sub conducerea celor doi antrenori gimnastele române au câştigat în total 305 medalii la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice.

Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy) este cea mai mare organizaţie care certifică recorduri mondiale şi, totodată, deţinătoarea celei mai mari baze de date cu recorduri mondiale.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 12 feb. 2024, 11:41 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă