Povestea emotionanta a lui Way! Ce a facut cateaua dupa ce a gasit un bebelus abandonat pe strada VIDEO

Publicat: 13 mart. 2017, 12:56 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Povestea emotionanta a lui Way! Ce a facut cateaua dupa ce a gasit un bebelus abandonat pe strada VIDEO

Cate dovezi sa ne mai dea cainii pentru ca noi toti, oamenii, sa intelegem ca sunt cei mai buni prieteni pe care ii putem avea? Daca nici povestea asta nu va convinge sa iubiti cainii si sa ii ocrotiti… atunci suntem lipsiti de speranta!

Povestea asta e despre un caine vagabond cu suflet mai mare decat al mamei pe care o vom mentiona mai jos! Respectul nostru pentru patruped!

Pe strazile din Argentina locuieste un caine vagabond pe care localnicii il striga ‘Way’. Adesea se plimba pe strazi in cautare de mancare lasata pentru ea sau din gunoi. Recent devenita mama, avea nevoie sa se hraneasca pentru ca, la randul ei, sa isi hraneasca puiutii pe care ii tinea ascunsi de ochii lumii. Putini erau cei care cunosteau culcusul catelei fara stapan.

In timp ce se plimba pe o alee intunecata din orasul in care isi face veacul, cautand mancare, Way a gasit un bebelus de o luna. Era abandonat fara mila de catre parintii sai, informeaza shareably.net.

Bebelusul a fost lasat in frig si flamand de catre mama sa de 33 de ani. Femeia a decis ca nu isi mai doreste copilul si l-a abandonat pe o alee, sa moara.

Way a luat bebelusul infasat si l-a tarat cum a putut in culcusul ei. Apoi si-a luat puiutii ei si i-a pus pe toti, pe rand, pe bebelus. Constienta ca micutul este rece si ca are nevoie de caldura, Way s-a asezat cat de mult a putut pe copil. Fara sa il raneasca. Daca nu avea instincte materne atat de bune, bebelusul murea pana dimineata.

A doua zi dimineata, Alejandra Griffa din Argentina a auzit bebelusul cum plangea de foame, pe alee. Cand s-a apropiat si a vazut ce se intampla, a luat copilul si l-a dus repede la un spital. Acolo au reusit sa o identifice si pe mama de 33 de ani a bebelusului – o femeie pe numne Alejandra. Femeia a fost arestata imediat de autoritati.

Datorita sufletului marinimos al lui Way si a instinctelor sale materne, bebelusul a fost salvat.

Nu a murit inghetat, abandonat pe o alee intunecata, si cel mai probabil va gasi o familie adoptiva care sa il iubeasca. Acum, cateaua este considerata erou local si oamenii se bucura ca au un astfel de paznic pe strazile din Argentina!

Publicat: 13 mart. 2017, 12:56 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă