Pilotul Titi Aur, mărturie din spital: ”Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă”

Publicat: 13 Apr. 2021, 09:28 Vedete

Pilotul Titi Aur a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în spital, după ce a ajuns cu probleme mari de sănătate. Bărbatul se infectase cu noul coronavirus, iar plămânii au fost foarte afectați de acest virus chinezesc. Pilotul a mărturisit că existau momente când stătea cu două surse de oxigen, pentru că nu putea respira.

Pilotul Titi Aur a explicat faptul că plămânii lui au fost foarte afectați de-a lungul zilelor, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Pilotul mărturisește că au existat momente când a stat cu două surse de oxigen, pentru că nu putea să respire.

Pilotul Titi Aur: Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer

”Eram sufocat, veneam cu saturația sub 70 la sută. Este traumatizant. Vreau să transmit pentru cei care demonstrează, fraților, nu mai transmiteți acea minciună că nu există covid. Deveniți autorii morali ai unor tragedii. Transmiteți un mesaj eronat. Există COVID-19 și este foarte adevărat”, a spus Titi Aur, în cadrul unei emisiuni de televiziune, arată BZI.

”Da, sunt la spital, dar sunt ultimele momente aici. Sunt mult, mult mai bine. Eram cu două surse de oxigen, nu aveam aer. Senzaţia e traumatizantă, am trecut prin multe în viaţă, dar acum a fost, de departe, cea mai traumatizantă situaţie. Am avut parte de o îngrijire. Am avut o formă gravă, galopantă, am venit cu 30% plămân afectat, am ajuns la 45%. De la 28 martie până pe 1 aprilie am avut un fel de gripă. Am zis că ăsta-i covidul si o să scap. Pe 1 aprilie, când am avut prima senzație de lipsă de oxigen, ajunsesem cu 30 la sută plămân afectat”, a continuat pilotul.

Pilotul Titi Aur, în ciuda faptului că s-a protejat mereu purtând mască de protecție, așa cum a declarat și el pentru Digi24, a ”furat” virusul. Pilotul se află în prezent internat în spital, după ce a acuzat stări de rău.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 13 Apr. 2021, 09:28 Vedete
Pe aceeași temă