Femeia asta are o boala unica in lume! Picioarele ei au crescut enorm si cantaresc peste 100 de kilograme! I-a socat pe medici VIDEO

Publicat: 12 ian. 2018, 14:00 Autor: D. C. Viral

Picioarele lui Mandy cantaresc peste 100 de kilograme!

Mandy Sellars sufera de o boala extrem de rara care i-a facut picioarele sa creasca de 3 ori mai mari decat ale unei persoane normale. Femeia, originara din Lancashire, nu a primit un diagnostic clar din partea medicilor, in ciuda numeroaselor testari si controale pe care le-a facut in diverse unitati medicale.

„Esti singuratic cand suferi de o anumita boala, mai ales cand nimeni in lume nu mai sufera de asa ceva”, declara femeia in 2015.

Picioarele ei au continuat sa creasca neincetat, incat Mandy s-a vazut pusa in fata unei decizii extrem de dure, cea de a avea ambele picioare amputate. Operatia presupunea riscuri extrem de mari intrucat ambele picioare reprezentau mai bine de jumatate din masa sa corporala, iar inlaturarea lor i-ar fi pus viata in pericol.

mandy sellers - picioare gigantice 1

mandy sellers - picioare gigantice 1

Picioarele lui Mandy cantaresc peste 100 de kilograme!

107 kilograme cantareau membrele lui Mandy, iar indeplinirea sarcinilor zilnice si cele mai banale lucruri pentru ea devenisera o adevarata provocare. Cateva luni mai tarziu, piciorul stang a crescut atat de mult incat amputarea a devenit inevitabila.

„Trebuia sa aleg intre mine si picior”, a adaugat femeia. Dupa operatia de urgenta, Mandy a fost nevoita sa se adapteze si sa invete sa-si traiasca viata cu un singur picior. Tot ce-si doreste acum femeia e sa descopere o modalitate de a-si stopa picioarele din crestere.

Publicat: 12 ian. 2018, 14:00 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă