Philipp Plein incearca sa o combine pe Bianca Dragusanu! Cine a dat de gol sentimentele designerului pentru blondina

Publicat: 02 aug. 2018, 13:45 Autor: D. C. News 3

Se iubeste cu Tristan Tate, dar barbatii inca roiesc in jurul ei!

Philill Plein incearca sa o combine pe Bianca Dragusanu! Informatia a aparut in presa si a fost confirmata imediat de Razvan Botezatu. Bunul ei prieten si prezentator tv a marturisit ca a vazut mesajele dintre cei doi.

Botezatu sustine ca lui Philipp Plein i s-au aprins calcaiele dupa blonda. Bianca Dragusanu stie insa cine e creatorul de moda si ce reputatie de Playboy are. Aceasta ii ignora mesajele desi Philipp Plein insista.

Botezatu sustine ca designerul o mentioneaza pe Bianca in toate instastory-urile lui. Dar pe Bianca Dragusanu, care a fost data afara de la Kanal D, nu o intereseaza de el. De ce? Pentru ca nu este un barbat statornic, cu care sa isi intemeieze o familie.

Philill Plein incearca sa o combine pe Bianca Dragusanu!

Philill Plein incearca sa o combine pe Bianca Dragusanu! Cine a dat de gol sentimentele designerului pentru blondina„Pot să ți le confirm că sunt adevărate pentru că eu am văzut mesaje. Și nu de acum, de foarte mult timp. Dar ea nu prea l-a băgat în seamă, că atunci când știi cine este Philipp Plein…

Omul se ține de Bianca de foarte mult timp. Nu există Instastory fără să o laude, să-i facă complimente, dar ea nu-i răspunde. Acum vom vedea ce se va întâmpla, dacă Bianca va ceda sau nu”, a spus Răzvan Botezatu, la „Star Matinal’.

Philill Plein incearca sa o combine pe Bianca Dragusanu! Cine a dat de gol sentimentele designerului pentru blondinaPrezenta in platou, alaturi de Razvan Botrezatu, Sanziana Buruiana a comentat despre relatia Biancai Dragusanu cu Tristan Tate. „Sunt niște băieți de oraș care își doresc și ei un trofeu. Eu sper ca Bianca să nu-i mai bage în seamă!

Având în vedere că ai un copil și așa, eu cred că nu ar trebui să se orienteze spre astfel de băieți de oraș. Fetița când va fi mare va vedea toate aceste lucruri și eu zic că nu poți să te duci din floare în floare, ca să zic așa. Părerea mea este că nu e ok”, a spus Sânziana Buruiană.

Philill Plein incearca sa o combine pe Bianca Dragusanu! Cine a dat de gol sentimentele designerului pentru blondina

Publicat: 02 aug. 2018, 13:45 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă