„Periculoasa” Denise Rifai se ia la trântă cu virusul care a speriat o lume întreagă. Vedeta Kanal D a mers fără mască către studioul unde știe că va declanșa Jihadul celor 40 de întrebări

Publicat: 04 dec. 2020, 20:48 Autor: ileana.ghinea Vedete

Denise Rifai nu se teme, tată, de nimic. Nici de răspunsurile celor 40 de întrebări pe care le adresează invitaților săi din emisiunea difuzată de Kanal D și nici de, iată, virusul care a speriat o lume întreagă!

Rifai a fost fotografiată de colegii noștrii, paparazzi ciao.ro, în parcarea televiziunii la care lucrează. Vedeta TV „s-a pogorât” cu sfințenie din mașina proprietate personală precum o divinitate total lipsită de teama că ar putea fi „atacată” de cumplitul COVID-19. Singurele elemente care o aduc pe Denise în această realitate pământeană este maldărul de sacoșe pe care le poartă după ea.

Relaxată, fără mască pentru că, nu-i așa, COVID-ul atacă doar oamenii de rând, Denise cu ochelari, căciulă și vestă de blană, se duce hotărâtă către studioul de emisie unde știe că va declanșa Jihadul celor 40 de întrebări. În urma ei, potopul, și privirile celor din jur, care, nu știm cât de aprobatoare sau nu, sunt.

Atitudinea aceasta este cea care, dacă vrei, a făcut-o cunoscută pe Denise Rifai. Considerată a fi una dintre cele mai controversate vedete TV de la noi, Rifai a intrat în multiple conflicte în mediu public cu oameni importanți și influenți. Teamă nu i-a fost, poate într-un punct lehamite, ceea ce a făcut-o să schimbe barca, în martie 2020. De la Realitatea TV, Denise Rifai a mutat Jihadul întrebărilor, multe dintre ele incomode, în curtea Kanal D.

Altfel… Denise Rifai, femeia puternică venită „din două lumi”…

Despre viața personală, Denise Rifai vorbește extrem de puțin, iar atunci când o face aflăm că erou îi este tatăl, iordanian de origine. „Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Da, l-am înfruntat, dar sunt lucruri pe care nu le voi face niciodată, pentru că îl vor supăra foarte tare. Din respect pentru el, nu doresc să-l fac să se simtă prost în fața lumii musulmane.

El a reușit în lumea lui. A crescut într-o cultură cu niște idei clar conturate. Vreau să fie foarte mândru că are niște copii demni, luptători și foarte puternici. L-am înfruntat pe tata și doar urmând această profesie, jurnalismul, însă am făcut-o pentru că el știa, în sinea lui, că este bine ce fac. Simțea că este corect ce fac.

Nu înseamnă că l-aș înfrunta și în alte privințe. Noi, copiii, trebuie să ținem seama de părinți, să gândim bine și să alegem momentele în care îi putem înfrunta. El nu a fost dur, a fost așa cum este un bărbat musulman, proiectat într-o altfel de lume. Mi-a fost greu la un moment dat să mă raportez la cerințele lui. Mai ales când vedeam în școală copii care nu aveau problema asta. Eu nu puteam să ies din casă seara și colegii mei nu înțelegeau asta”, a povestit Rifai.

Publicat: 04 dec. 2020, 20:48 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă