Pepe i-a tăiat moțul unicului fiu. Pepe Junior a fost sărbătorit cu mare fast la 1 anișor

Publicat: 11 aug. 2023, 13:39 Autor: Camelia Vedete

Pepe Junior, fiul cântărețului Pepe, a împlinit vârsta de 1 an. Părinții i-au organizat o petrecere aniversară colorată, ocazie cu care a avut loc și tradiționalul tăiat de moț. De când a devenit tată pentru a treia oară, Pepe se declară un bărbat cu adevărat împlinit.

Se bucură în continuare de cele două fete ale sale, din căsnicia cu fosta soție, Raluca Pastramă, dar și de noua lui viață alături de Yasmine Ody, femeia care i-a dăruit și un fiu. Pepe a visat mult la clipa în care va deveni și tată de băiat, iar acesta a fost și motivul pentru care juniorul a fost botezat cu numele lui de scenă.

Pepe i-a tăiat moțul unicului fiu. Pepe Junior a fost sărbătorit cu mare fast la 1 anișor

Vara aceasta, Pepe Junior a avut parte de toată atenția familiei, la petrecerea de tăiere de moț. Pepe și soția lui, Yasmine, au organizat un eveniment într-un decor superb, cu sute de baloane albastre și crem, flori, dar și un poster imens cu chipul copilului lor.

La mulți ani, prințului meu! Puterea și sufletul meu. Pepe, 1 an”, a scris artistul în mediul online.

Vedeta petrecerii, micuțul Pepe, a atras toate privirile invitaților. La vârsta de 1 an, juniorul familiei are cârlionți blonzi și ochi albaștri și arată absolut adorabil.

Artistul și-a surprins fanii atunci când a anunțat cum își va boteza fiul, scrie demamici.ro.

Pentru că și-a dorit mult un băiețel, Pepe (pe numele lui real, Ionuț Pascu), și-a dorit ca micuțul să moștenească ceva special de la el. Artistul și-a botezat copilul cu numele său de scenă, un nume de origine latină și care speră să-i poarte mult noroc, așa cum i-a purtat și lui.

Publicat: 11 aug. 2023, 13:39 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă