Pepe a răbufnit pe rețelele de socializare! Ce a putut să spună despre fosta lui soție

Publicat: 16 Apr. 2021, 13:35 Vedete

Pepe a transmis un mesaj acid pe rețelele de socializare, după ce a citit câteva articole despre fosta lui soție. Artistul a ținut să lămurească unele subiecte apărut în spațiul public.

Raluca se pare că nu a vrut să își ia numele înapoi după divorțul de Pepe. Bruneta a preferat să rămân cu numele artistului, Pascu, cel mai probabil pentru că așa le cheamă și pe cele două fete pe care aceștia le au împreună.

”Numele ei este Pascu, așa a rămas și după divorț”

Cel care a făcut dezvăluirea este nimeni altul decât artistul. Pepe a vorbit despre acest subiect în show-ul pe care acesta îl are pe canalul propriu de Youtube.

Mai mult decât atât, solistul a fost chiar deranjat de faptul că presa folosește numele fostei lui partenere dinainte de căsătoria cu el, pentru că explică acesta Raluca nu mai poartă acest nume de mai bine de 8 ani.

”Băi nene, și nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…

Sunt niște articole despre cineva care nu există”a dezvăluit Pepe.

”Mâine îmi pun verigheta înapoi”

Totodată, Pepe a vorbit și despre motivul pentru care a fost văzut fără verighetă. Acesta a dezvăluit că o poartă mereu, pentru că este un accesoriu care îi place mult, însă a fost nevoit să o scoată uneori pentru filmările la care a luat parte.

”Am văzut-o și pe aia cu ”Pepe a renunțat la verighetă”… Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a mai spus Pepe la BarOnline.

Ce spune Raluca despre o nouă relație

Divorțul dintre Raluca și Pepe a început cu scandal, însă cei doi au găsit o cale de a-și termina căsnicia într-un mod civilizat.

După ce lucrurile s-au mai liniștit în viața brunetei, mulți se întreabă dacă aceasta este pregătită pentru o nouă relație. Raluca nu s-a sfiit să răspundă acestor curiozități și a explicat: “Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea”, a spus Raluca Pastramă pentru playtech.ro.

“Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte”, a adăugat fosta soție a lui Pepe.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 16 Apr. 2021, 13:35 Vedete
Pe aceeași temă