Pepe a dezvăluit de ce fetițele au rămas la el! Ce relație au Rosa și Maria cu mama lor, Raluca Pastramă: „Întotdeauna au stat la mine”

Publicat: 14 sept. 2023, 16:24 Autor: Camelia Vedete

Pepe a dezvăluit de ce fetițele au rămas la el! Ce relație au Rosa și Maria cu mama lor, Raluca Pastramă.

La trei ani după pronunțarea divorțului, artistul a vorbit despre relația dintre el și fosta soție, Raluca Pastramă. Pepe a mărturisit că, după separare, fiicele lor, Maria și Rosa, au rămas să locuiască alături de el. Într-o declarație, el a subliniat că nu încearcă să îndeplinească rolul de mamă și tată în același timp şi lasă această responsabilitate Ralucăi.

„Întotdeauna au stat la mine, dar merg și la maică-sa, ele au domiciliul la mine. Eu nu sunt și mamă, și tată. Doar tată! E normal să meargă în vizită și la mama lor și e normal să meargă în vacanță și cu ea.

Cea mai mare parte din timp stau la mine, mai ales în timpul școlii. În timpul săptămânii sunt la mine, în weekend merg la mama lor’, a spus Pepe, într-o emisiune TV.

Pepe si Raluca Pastramă înainte de divorț
Pepe si Raluca Pastramă înainte de divorț

Ce spune despre un alt copil

Pepe este un om și un artist ocupat mai ales de când a pus bazele unei noi afaceri în familia lui, magazinul de haine de care se ocupă frumoasa lui soție, Yasmine. Cum îi merge artistului și cât de atașat este de familia lui, dacă intenționează să și-o mărească sau nu în viitorul apropiat, Pepe ne-a răspuns foarte prompt și sigur pe el: deocamdată e suficient cu trei copii!

 Cum e Pepe ca bussinessman, având în vedere că ți-ai deschis magazinul de haine!

Pepe e un investitor plin de calitate și de speranță, e mai mult o afacere pentru familie, job-ul meu principal este să fiu artist. Astăzi sunt îmbrăcat cu haine de la mine, pentru că, de fapt, sunt imaginea magazinului. Toți din familie purtăm haine de acolo, sunt puține mărimi din fiecare model și nu riști să te îmbraci ca altcineva.

Pepe are planuri mari!

Ai fost la ultra all inclusive în vacanță cu familia, te-ai mai împlinit! Cum e, reușești să te abții?

Mă simt normal! Oriunde merg mă distrez, mănânc, beau ce vreau, fac cât sport vreau și am o viață foarte fericită, sunt foarte mulțumit de cum evoluează lucrurile.

Maria face sport, s-a dezvoltat, are niște super picioare!

Maria e sportivă, face sport de performanță, este handbalistă, face și două antrenamente pe zi, deci e normal să arate așa și să se dezvolte frumos. Sportul e important și sănătos pentru copii și nu numai. Citește tot interviul aici.

Publicat: 14 sept. 2023, 16:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×