Păzea! Trece furioasa Otniela! Îmbrăcată periculos de sexy, fosta concurentă de la Ferma a ieșit nervoasă dintr-un salon de coafură

Publicat: 17 Sep. 2020, 22:28 Vedete

Nu prea le merg apele unora. Otniela Sandu, sexy-mamacita care frumos s-a îmbăiat în aceeași cadă cu Vali Bărbulescu și Florin Pastramă în show-ul „Ferma vedetelor”, pare să nu fie chiar pe barca potrivită. Unde mai pui că și unul dintre masculii implicați trece printr-o perioadă interesantă. In fine… Revenim cu explicații. Până atunci să ne familiarizăm cu povestea…

Zilele trecute, Otniela Sandu a fost surprinsă de colegii noștri, paparazzi ciao.ro, în timp ce ieșea de la coafor. Păzea! Blondina era foc și pară, tot rădea în jurul ei în timp ce trecea. Pufnea și vorbea la telefon, vorbea la telefon și pufnea. La un moment dat s-a urcat într-un taxi și p-aci ți-e drumul sexy frumușico.

Adevărul adevărat este că motivul real al acestei supărări nu-i foarte clar, însă n-avem cum să nu plecăm cu gândul către minunățiile la care a fost părtașă în timpul emisiunii „Ferma vedetelor”. Pe lângă faptul că a reușit să „leșine” pe toți bărbații din emisiune, în frunte cu Vali Bărbulescu, Otniela a fost vedeta feminină a, poate, celei mai sexy scene din emisiune: baia în cadă alături de Bărbulescu și Pastramă.

Și, dacă tot am amintit de Bărbulescu, cum era să omitem episodul „sex în pădure”. Masculul feroce, teribil de încălzit de blonda senzuală, a găsit potrivit să-i propună acesteia ca, la ieșirea din emisiune, să se antameze la o partidă de „sex în trei” în pădure, alături de iubita lui despre care a spus că este bisexuală. Cumplită afirmație care, iată, zilele trecute i-a adus și finalul relației oficiale. Să fie o eliberare, totuși?

Deși Vali Bărbulescu a negat că ar fi avut o relație cu Otniela, „bârfele” din urbe spuneau că este super îndrăgostit de frumoasa blondă. Mai ales că, pe toată durata prezenței lui în show-ul difuzat de Pro TV, Vali Bărbulescu i-a făcut curte Otnielei, între cei doi părând că se înfiripă o idilă.

„Relația cu Otniela este o relație faină. Otniela este o tipă inteligentă, o tipă frumoasă, Otniela este o tipă ce poate oricând să pozeze, poate să aibă o carieră în sensul ăsta. Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă, o joacă frumoasă, nu mi-am ascuns sentimentele de admirație pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodată mai mult de atât”, a afirmat Bărbulescu după ce a părăsit show-ul de televiziune.

Văzând și făcând. Stăm cu ochii pe poveste!

Publicat: 17 Sep. 2020, 22:28 Vedete
Pe aceeași temă