Partida de amor ”buclucașă”. Ce s-a întâmplat la 4 ore după ce polițiștii au întrerupt actul intim al unui cuplu

Publicat: 26 Nov. 2020, 09:55 Arhiva

Să vezi și să nu crezi! O partidă de amor care a fost întreruptă de oamenii legii s-a lăsat cu … multă ceartă și pagube materiale, iar totul s-a întâmplat în județul Suceava!

Cadrul principal – orașul Milișăuți, județul Suceava; personaje principale – cuplul îndrăgostit nebunește; victimele în acest caz? – oamenii legii.

La sfârșitul lunii octombrie, oamenii legii au fost sunați de către un bărbat care a reclamat că o femeie a intrat pe proprietatea sa privată, în curte, cu intenția de a fura. Bărbatul le-a mai spus oamenilor legii că nu se află la adresa respectivă, dar a fost contactat de un vecin care i-a spus că o tânără, care are o reputație controversată în comunitate, a intrat în curte. Acolo, doi agenți de poliție au mers și au intrat în locuință unde, spre surprinderea tuturor, au găsit un cuplu întreținând relații intime. O fată în vârstă de 21 de ani și un tânăr de 30 de ani întrețineau relații sexuale, iar băiatul era chiar fiul proprietarului gospodăriei, arată Adevărul.ro.

Oamenii legii i-au transmis fetei de 21 de ani că nu are voie să intre în casa omului decât cu acordul său, iar avertismentul pe care l-a primit nu a fost unul ”pe gustul” ei, căci imediat a început să facă scandal.

Partida de amor ”buclucașă” – parbriz spart, pagube materiale de 4000 de lei, dosar pentru ultraj

Însă, la 4 ore de la apariția oamenilor legii în gospodăria respectivă, angajații MAI de la Milișăuți au observat un detaliu șocant: mașina personală a polițistei care a mers la gospodărie a fost avariantă cu pietre. Parbrizul mașinii era spart cu bucăți de bordură de pe drum. Martorii au mărturisit că autoarea atacului este chiar Margareta, tânăra pe care au întâlnit-o cu câteva ore înainte oamenii legii.

În acest sens, s-a deschis un dosar penal pentru ultraj, iar fata a fost reținută pentru 24 de ore. A fost eliberată și plasată sub control judiciar de către procuror. Persoana respectivă ar suferi de anumite probleme de sănătate și va fi supusă unei expertize medicale. Prejudiciul se ridică la 4000 de lei.

„Persoana vinovată nu are de unde să plătească despăgubirele, iar colega noastră riscă să rămână cu prejudiciul. Ea şi-a îndeplinit corespunzător atribuţiile de serviciu. Ancheta este în desfăşurare, în competenţa exclusivă a procurorului, care face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Din câte ştim, autoarea atacului este o persoană fără venituri şi este clar că nu putem să recuperăm prejudiciul de la persoana vinovată”, a declarat Marius Ciotău, preşedintele CNP Suceava.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 26 Nov. 2020, 09:55 Arhiva
Pe aceeași temă