Paparazzi EXCLUSIV! Horia Tecău și-a făcut o nouă iubită, iar noi avem primele imagini

Publicat: 25 May. 2020, 13:31 Vedete

Horia Tecău a făcut o nouă cucerire, iar paparazzii CIAO i-a surprins pe cei doi, în exclusivitate! După ce la braţul său a fost văzută una dintre cele mai frumoase modele internaţionale, acum tenismenul s-a afişat cu o altă tânără. Îmbrăcaţi lejer, cei doi s-au bucurat împreună de relaxarea restricţiilor şi au dat o tură pe străzile Capitalei.

Este cunoscut faptul că multe domnişoare se visează alături de chipeşul sportiv. Horia Tecău are un palmares deloc de neglijat, dat fiind faptul că alături de el au stat nume importante din România, dar şi din străinătate.

Horia Tecău şi Natalia Borges nu mai formează un cuplu

Jucătorul de tenis a încheiat relaţia cu frumoasa braziliancă Natalia Borges. Cei doi au devenit un cuplu în acest an și au petrecut o vacanță în România, în această vară, după ce sportivul și-a încheiat participarea la turneul de Mare Șlem de la Wimbledon.

Ruptura dintre cei doi s-a produs din cauza faptului că atât Horia cât şi Natalia au programele foarte încărcate. Se vedeau foarte rar și au ajuns la concluzia că distanța face imposibilă dezvoltarea poveștii de iubire.

Celebrul tenismen pare că nu a suferit foarte mult după focoasa braziliancă, pentru că la scurt timp a fost surprins alături de o tânără domnişoară în compania căreia, Horia s-a simţit foarte bine.

Surprinzător, din fotografii reiese faptul că cei doi nu sunt la prima întâlnire. Tânăra domnişoară este extrem de simplu îmbrăcată, ceea ce ne dă de înţeles faptul că cei doi sunt obişnuiţi unul cu celălalt.

Horia Tecău alături de o şatenă superbă

Pe tot parcursul plimbării cei doi au fost numai un zâmbet, iar acest lucru arată faptul că au multe lucruri în comun. Chiar dacă nu au făcut niciun gest romantic, ne putem gândi că în această perioadă şi mai ales în locurile publice, cei doi respectă regulile de distanţare socială.

Vrea aurul olimpic alături de Halep

În ceea ce privește tenisul, Horia Tecău a avut o relație agitată cu Florin Megrea. Cei doi au jucat la dublu pentru naționala României de Cupă Davis. S-au certat, apoi s-au împăcat și au făcut din nou echipă sub tricolor. Apogeul l-au atins în 2016, atunci când au luptat pentru medalia de aur la JO de la Rio de Janeiro.

În 2020, la Olimpiada găzduită de Tokyo, Tecău vrea să participe și la proba de dublu mixt, alături de Simoan Halep, obiectivul pentru cei doi sportivi din Constanța fiind câștigarea aurului olimpic.

 

 

Publicat: 25 May. 2020, 13:31 Vedete
Pe aceeași temă