Papa Francisc le-a oferit credinciosilor o lectie uimitoare de viata! Ce a facut atunci cand un baietel mut s-a urcat pe scena si a inceput sa se tina de nazbatii VIDEO

Publicat: 30 Nov. 2018, 16:34 Viral

Papa Francis a reusit sa le ofere crestinilor o lectie uimitoare de viata.

Copilul „indisciplinat” a fost lasat sa se joace in prezenta Papei Francisc, si a alergat de jur imprejur. La un moment dat, micutul de 6 ani s-a oprit si a atins mana uneia dintre garzile care se afla pe scena, dupa care a continuat sa se joace in spatele pontifului.

Papa Francisc le-a oferit astfel o lectie uimitoare de viata. Atunci cand mama copilului s-a indepartat de pe scena, Francisc, care este originar din Argentina, i-a soptit zambitor cateva cuvinte episcopului George Ganswin, care era asezat langa el. „Este argentinian, e indisciplinat”, a spus Papa.

„Acest copil nu poate vorbi. Este mut, dat poate comunica si are ceva care m-a pus pe ganduri: libertate. Este indisciplinat, dar liber. M-a facut sa ma gandesc «Oare sunt atat de liber in fata Lui Dumnezeu?». Cand Iisus spune ca trebuie sa fim precum copiii, asta inseamna ca trebuie sa avem acea libertate pe care o are un copil in fata parintelui sau. Cred ca acest copil ne tine o predica tuturor”, a continuat suveranul pontif.

« Pagina anterioară

Publicat: 30 Nov. 2018, 16:34 Viral
Pe aceeași temă