Panică în familia lui Mihai Albu! Fetița designerului a intrat în contact cu o persoană bolnavă de Covid

Publicat: 11 oct. 2021, 10:41 Autor: Maria Apostol Vedete

Panică în familia lui Mihai Albu! Designerul a sărbătorit-o pe fiica lui, Mikaela, cu o petrecere la care au participat mai multe colege de-ale ei. Una dintre ele a fost diagnosticată pozitiv.

O informație venită pe adresa [email protected] agită din nou apele între Mihai și Iulia Albu!

Designerul este acuzat că și-ar fi expus fiica în fața COVID-19! Totul ar fi pornit în ziua de 2 octombrie, când celebrul designer i-a organizat ziua de naștere fiicei sale, Mikaela, la un hotel din Capitală. Prezenți ar fi fost mai mulți prieteni și colegi de clasă de-ai fetei.

După petrecere, Mihai Albu a dus-o pe fiica lui acasă cu alte prietene ale ei. Iar la câteva zile după aceea, a aflat că atât mama lui de 93 de ani, cu care stă în casă, are COVID-19, cât și una dintre prietenele Mikaelei. Citește mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Mihai Albu: ”Am ajuns să trăiesc din sneakerși”

Designerul a pus bazele unei colecţii de pantofi casual şi sneakerşi. Fostul soț al Iuliei Albu vinde pe pagina lui de Facebook şi pantofi unicat din prezentări de modă, şedinţe foto la 50% din preţ.

Chiar dacă vânzările au mers bine, tot nu rivalizează cu cererile de anul trecut pentru pantofii de ocazie. Ca să rămână pe linia de plutire, el vinde acum sub preţul de catalog.

„Exact când să primesc clientele, n-a mai venit nimeni! Am ajuns să trăiesc din sneakerşi, asta pe undeva e îmbucurător că am avut variantă de rezervă. S-au adunat din şedinţe foto, prezentări de modă, s-au stâns vreo 100 de perechi care stăteau şi erau ca într-un muzeu. Dacă înmulţim 150-200 de perechi, e o sumă impresionantă care mă ajută să depăşesc 1 lună, 2, poate chiar 3”, a povestit Mihai Albu.

Publicat: 11 oct. 2021, 10:41 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă