Ies la iveală detalii murdare în scandalul dintre Mihai și Iulia Albu! Ce se întâmplă cu pensia alimentară a Mikaelei

Publicat: 11 May. 2020, 15:59 Vedete
Ies la iveală detalii murdare în scandalul dintre Mihai și Iulia Albu! Ce se întâmplă cu pensia alimentară a Mikaelei

Între Mihai și Iulia Albu mocnește un nou scandal. Relația designerului cu fetița din căsătoria cu excentricul fashion editor este motivul!

Mihai Albu este afectat de faptul că nu își poate vedea fetița de aproape 11 ani, în perioada pandemiei, iar Iulia Albu îl contrazice vehement și se pare că e de părere că designerul se cam victimizează, din lipsă de subiecte.

Iulia Albu este nemulțumită că vizita pe care designerul i-ar fi făcut-o fetiței sale a durat doar o oră și jumătate în fața blocului, acesta lăsând-o pe fetiță în lacrimi, motivând că nu are timp să stea mai mult.

De altfel, se pare că în ultima lună designerul ar fi plătit doar jumătate din pensia alimentară pe care are să i-o dea fetiței sale, invocând scăderea veniturilor sale ca efect a pandemiei de coronavirus și lipsa vânzărilor la atelier.

La un calcul simplu, în urmă declarațiilor celor doi făcute de-a lungul timpului, reiese că designerul ar fi plătit în jur de 500 de lei luna trecută pentru creșterea fetiței sale, din cei 1000 de lei pe care îi datora. O sursă foarte apropiată fostului cuplu a declarat pentru Ciao.ro că Iulia Albu este doar la un pas distanță de a îl acționa în instanță pe fostul său soț, simțindu-se hărțuită de acesta.

Fiți pe fază, urmează dezvăluiri incendiare din scandalul momentului!

Pe data de 9 mai, Mihai Albu a făcut această postare pe pagina sa de Facebook: „Astăzi se împlinesc șaizecișidouă zile de când nu mi-am văzut copilul. Motivul ar fi că este pandemie și că nu trebuie expus copilul inutil.

Am reușit cu greu sa vorbesc de vreo patru ori cu ea la telefon și mi-a reproșat că i-a spus mama ei că m-aș fi dus la serviciu în perioada aceasta și ca aș fi fost prea expus la virus. Eu într-adevar am fost la atelier aproape zilnic, dar cu absolut toate măsurile de protecție, mai ales că am o mamă de 92 ani acasă si trebuie sa o protejez. Mai este cineva în această situație, știe cineva ce ar fi de făcut? Este normal?”. Atunci când și-a văzut fiica, Mihai Albu ar fi petrecut doar o oră și jumătate cu Mikaela.

Publicat: 11 May. 2020, 15:59 Vedete
Pe aceeași temă