(P) 4 jocuri de păcănele noi care sunt foarte populare în România

Publicat: 21 sept. 2023, 11:34 Autor: Camelia General
(P) 4 jocuri de păcănele noi care sunt foarte populare în România

Companiile care dezvoltă jocuri de păcănele sunt tot mai productive, noile tehnologii permițând crearea unui slot într-un timp mult mai scurt decât înainte. În consecință, și ofertele cazinourilor online se actualizează constant cu noutăți.

Unele jocuri abia intrate pe piață au succes imediat la public, așa cum este cazul celor de mai jos:

Superstars

Este și normal să prindă la public, din moment ce reunește cele mai populare personaje și elemente din sloturile lansate de Netent. Astfel, pe role apar steaua multicoloră din „Starburst”, Gonzo din „Gonzos Quest”, purcelușa din „Piggy Riches” sau Finn, din „Finn and the Swirly Spin”.

Simbolul Wild poate apărea oriunde pe role și înlocuiește toate pictogramele, cu excepția celei Scatter și a simbolului Dice. Minim trei Scatters activează un joc special, în care simbolurile declanșatoare se transformă în premii aleatorii.

Simbolul Dice îl înlocuiește pe cel Scatter în jocul principal. El poate apărea doar pe ultima rolă. Dacă un zar contribuie la declanșarea jocului special, atunci contorul rezervat pornește de la 1, nu de la zero. Dai cu zarul și muți un jeton pe planșă, pentru premii.

Kraken’s Sky Bounty

Caracatița „Kraken”, care apare în multe sloturi de succes, pornește un război pe cer împotriva piraților. Corăbiile sunt purtate de zepeline, iar fiecare rotire a rolelor este însoțită de salve de tun.

Pe grilă se opresc simboluri precum săbiile încrucișate, tunul, cârma corabiei și sticla de whisky, nelipsită din „arsenalul” oricărui matelot. Acestea sunt simbolurile mai valoroase. Pietrele prețioase nu au valoare atât de mare.

Acest slot are două simboluri speciale: caracatița este Wild, iar corabia atașată la zepelin este Scatter. Ambele pot apărea pe toate rolele.

În mod aleatoriu, pe grilă se poate contura un pătrat care ocupă de la 2×2 la 5×5 poziții. Dacă în acel pătrat se oprește un Wild, atunci simbolul special se extinde pe toată aria. Minim trei Scatters activează un joc special cu extra rotiri, în care pătratul apare garantat pe role.

Spartans vs Zombies

Confruntarea dintre spartani și zombie este una pe viață și pe … moarte. Armata spartanilor este în stânga grilei, iar a zombiilor în dreapta, fiecare parte având un „metru” în care sunt colecționați soldați. Când nivelul metrului ajunge la 50, atunci pariul trece la un nivel superior, ceea ce este foarte avantajos, mai ales dacă beneficiezi și de un bonus casino România.

Dacă pe grilă se opresc trei Scatters (pocalul), primești rotiri extra Spartan sau rotiri extra Zombi, la alegere. Rotirile Spartan sunt în număr de 8 și pornesc de la multiplicator 2x. De asemenea, vei avea de ales dintre două scuturi: unul crește numărul de rotiri, iar altul multiplicatorul.

Rotirile Zombi sunt tot opt. În timpul jocului special, există posibilitatea ca unul sau două simboluri Wild permanente să fie adăugate pe role. În cazul în care sunt două, atunci cel de-al doilea joacă și rol de multiplicator (între 2x și 10x).

Calavera Crush

Este un joc cu tematică mexicană, inspirat de sărbătoarea Morților. Prin urmare, simbolurile valoroase sunt cranii vopsite în culori vii și dulciuri (gogoși cu glazură, brioșe, bomboane și acadele). Rotirile se derulează pe fondul sonor asigurat de o trupă mariachi.

Simbolurile câștigătoare dispar, astfel că poți obține plăți în avalanșă. Fiecare câștig consecutiv crește multiplicatorul din stânga ecranului. Tot pe role apar o stea Wild și un  craniu special, care acordă rotiri extra dacă este prezent în minim patru exemplare. În timpul jocului special, multiplicatorul nu se mai resetează după fiecare rotire.

Dacă activezi „Pariul de Aur”, șansele de a accesa jocul special se dublează. De asemenea, este ai posibilitatea să cumperi seria de rotiri extra.

Publicat: 21 sept. 2023, 11:34 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Tags:
Pe aceeași temă