Ovidiu Buta de la America Express, out din Antene! Ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmat

Publicat: 09 feb. 2023, 11:30 Autor: Camelia Vedete

Ovidiu Buta de la America Express este out de la Antena Stars! Se pare că, emisiunea pe care o prezenta împreună cu Iulia Albu a fost scoasă de pe post.

Surse CANCAN.RO spun că emisiunea de la Antena Stars – „Poliția Modei”, prezentată de Ovidiu Buta și Iulia Albu, a fost scoasă din grila postului. Mai mult, cei doi prezentatori au rămas pe drumuri pentru că emisiunea avea o audiență foarte scăzută.

Așadar, sursele CANCAN.RO afirmă că marți a fost înregistrată o ediție. Aceasta ar trebui să se difuzeze duminică, de la ora 22:00. Dar se pare că aceasta ar fi ultima care ar urma să intre pe post.

Cu toate acestea, conducerea de la Antena Stars nu este încă hotărâtă dacă se va lucra la o rebrenduire sau se va renunța definitiv la emisiunea „Poliția Modei”, prezentată de Ovidiu Buta și Iulia Albu.

Cine este Ovidiu Buta de la America Express

Ovidiu Buta de la America Express este stilist de meserie și a lucrat cu vedete internaționale, precum cântărețul Kanye West. Cu Kanye West a colaborat pentru o colecție care a fost creată de fostul soț al vedetei internaționale Kim Kardashian. El a lucrat și cu Alessandra Ambrosio, Tony Ward, Sebastian Stan și Isabeli Fontana.

Editorialele pe care le-a făcut concurentul de la America Express au apărut în următoarele reviste de modă: Elle, Numero, Vogue Portugalia, Vogue, L’Officiel Germania și Russia, Elle Deco, Beau Monde, HB România, Cosmopolitan, Harper’s Bazaar Mexico, GQ (Brazilia, Franța, Mexic, Italia și România).

Ei sunt marii câștigătoti America Express 2023

America Express 2023 a câștigat foarte mulți telespectatori, fiind un show extrem de iubit și de apreciat. Acest sezon se desfășoară în Mexic, Guatemala și Columbia. Pe lângă informațiile interesante pe care le vezi pe micile ecrane și imaginile pline de culoare, ești captat și probele grele prin care trec echipele.

Astfel, America Express 2023 a devenit cel mai vizionat show TV de la Antena 1, care este difuzat de duminică de la ora 20:00 și luni-miercuri de la ora 20:30.

Acestea sunt echipele care s-au încumetat să intre în cel mai mare show TV America Express 2023, produs în România, de Mona Segall.

  • Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru;
  • Puya și partenera Melinda;
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan;
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea;
  • Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla;
  • Jean Gavril și fratele lui, Dinu;
  • Bruja și partenerul Pufeh;
  • Larisa Iordache și Diana Bulimar;
  • Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Toate aceste echipe se luptă pentru premiul cel mare de 30.000 de euro. Concurenții trebuie să depășească barierele lingvistice, să câștige probele grele și să supraviețuiască doar cu un dolar pe zi, pe o rută de peste 7.000 de kilometri. Mai mult, ei au trebuit să-și găsească singuri de mâncare, loc de dormit, dar și mijloace de transport.

Citește continuarea aici.

Publicat: 09 feb. 2023, 11:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă