Otilia a fost eliminată de la Survivor România după ce a făcut ulcer gastric: „Incă am dureri mari de stomac”

Publicat: 09 mart. 2022, 19:37 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Otilia, eliminată de la Survivor România, după ce a făcut ulcer gastric, a ajuns acasă, după 6 săptămâni de foc petrecute în Republica Dominicană. Acolo unde a trăit cea mai mare aventură a vieții sale!

Artista a fost eliminată, în a 7-a săptămână, pe motive medicale. De-a lungul celor 6 săptămâni, din cauza problemelor de sănătate, a fost nevoită, de mai multe ori, să stea pe bară. Una dintre cele mai importante zile pentru Otilia a fost cea când a adus 4 puncte într-un joc, la prima Imunitate a Faimoșilor, la ștafetă.

Otilia, eliminată de la Survivor România 2022, așteptată la aeroport de Andreea Tonciu

Odată întoarsă acasă, Otilia ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv, acum nu se mai simte singură, așa cum se întâmpla la Survivor România 2022, căci are familia și prietenii aproape, însă, recunoaște totuși o bucățică din suflet i-a rămas în Dominicană.

La aeroport, în România, ea a fost așteptată de Andreea Tonciu, cu care s-a împrietenit la Survivor.

CIAO.RO: Cum ai primit vestea plecării tale din Survivor România, mai ales că ai fost eliminată din cauza unor probleme de sănătate?

Otilia: Eram sigură cu o săptămână înainte că voi pleca din competiție, pentru că nu mă simțeam bine și eram conștientă de problema de sănătate care a apărut, respectiv ulcerul gastric. Așa că aveam două opțiuni: ori să cer să fiu nominalizată de către colegi și votată de către public, ori să ies pe motive medicale. Așadar, vestea nu m-a luat prin surprindere. Totuși, am avut câteva momente contradictorii. M-am bucurat, pentru că voiam să mă recuperez acasă, dar, în același timp, mi-a părut rău că părăsesc competiția.

Otilia, după ce a părăsit Survivor România 2022: „Incă am dureri mari de stomac, iar recuperarea va dura câteva luni”

CIAO.RO: Cum se mai prezintă starea ta fizică, acum că poți să te tratezi și îngrijești în mod corespunzător?

Otilia: În primul rând, sunt mai relaxată psihic acum, pentru că am condițiile necesare pentru a mă reface. Pe de altă parte, încă am dureri mari de stomac, iar recuperarea va dura câteva luni, dacă voi urma tratamentul cu strictețe.

CIAO.RO: Dar din punct de vedere mental cum te simți? Îți este dor de foștii colegi de pe insulă?

Otilia: După cum am spus, cea mai mare diferență este la nivel psihic. Mental sunt mult mai bine, pentru că nu mă mai simt singură, așa cum mă simțeam pe insulă. Am prietenii și familia aproape. Îmi este dor de câțiva dintre colegii mei. Mai ales de cei care mi-au fost alături când nu m-am simțit bine.

CIAO.RO: Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o în timpul competiției?

Ce planuri are Otilia după Survivor România 2022

Otilia: Traseul mi s-a părut cea mai mare provocare, pentru că nu sunt sportivă, nu am practicat niciun fel de sport, ba chiar chiuleam sau mă învoiam de la orele de sport. 🙂

Prin urmare, sunt mândră de tot ce am reușit să realizez, de toate punctele pe care am reușit să le aduc echipei mele, în ciuda problemelor de sănătate și a lipsei antrenamentului.

CIAO.RO: Care sunt planurile tale acum, după ce ai ieșit din competiție?

Otilia: Voi avea o vară plină de concerte și voi lansa multe piese, atât pentru publicul din România, cât și pentru cel din afară. Se anunță multe sesiuni în studio, multe ore de creație. Abia aștept să mă pot concentra, din nou, în totalitate, pe muzică.

Foto: PR Pro TV

 

 

Publicat: 09 mart. 2022, 19:37 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă