Cea mai sexy concurentă de la Survivor, Ana Dobrovie a vorbit despre cel mai greu moment din concurs: ”Nu reușeam să-mi stăpânesc lacrimile…”

Publicat: 26 feb. 2022, 19:21 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ana Dobrovie, Războinica eliminată de la Survivor, interviu exclusiv pentru CIAO.RO! Tânăra ne-a dezvăluit experiența ei în Republica Dominicană, dar și ce și-a propus facă odată ajunsă acasă. Ana susține cel mai greu a suportat dorul cumplit de fiul ei.

CIAO.RO: Ana, felicitări pentru parcursul în competiție. Care a fost cel mai dificil moment pentru tine?

Ana Dobrovie, Războinica eliminată de la Survivor: „Faptul că nu știam nimic despre copilul meu mă făcea să mă simt neputincioasă, frustrată”

Ana Dobrovie: Mulțumesc! Tot timpul petrecut în competiție a fost greu pentru mine, mă gândeam non stop la copilul meu. Faptul că nu știam nimic despre el mă făcea să mă simt neputincioasă, frustrată…!

CIAO.RO: Știm că ți-a lipsit foarte mult copilul tău, Nathan. Cum a fost să iei legătura cu el, telefonic? Dar să vezi poza cu el în competiție?

Ana Dobrovie: Fiul meu, ca și mine, în toată această perioadă a suferit foarte mult. Chiar și acum că am ieșit din competiție, nu reușesc să vorbesc cu el mult, adică să ținem o conversație. Din păcate, el plânge încontinuu, zice doar: ”Mama, hai acasă…”!

Ana Dobrovie despre experiența Survivor: „Îmi susțin părerile și ideile despre fiecare coleg în parte”

Cât despre momentul cu poza, nu mai aveam răbdare, a fost picătura care a umplut paharul ca să spun așa. Nu reușeam să-mi stăpânesc lacrimile, să-mi exprim în cuvinte dorul față de copilul meu! A fost, cu siguranță, cel mai emoționant moment trăit în emisiune ❤️

CIAO.RO: Cât de dificilă ți s-a părut acomodarea cu alte 11 persoane – fiecare cu un comportament diferit, cu valori personale..?

Ana Dobrovie: Știam la ce să mă aștept, cu toate că este și mai greu decât mi-am imaginat! Despre caracterul, obiceiurile și felul de a fi al colegilor mei, am discutat mult în emisiune și am fost taxată. Îmi susțin părerile și ideile despre fiecare în parte, însă îmi cer scuze, încă o dată, pentru modul jignitor în care mi-am spus părerea!

„Sunt sigură acum, după eliminarea mea, că oamenii falși, tăcuți, sunt mai bine văzuți decât cei sinceri și asumați”

CIAO.RO: Crezi că faptul că ești o persoană sinceră, care spune direct ceea ce gândește, te-a costat în fața celor de acasă?

Ana Dobrovie: Da, clar sunt o persoană sinceră, tocmai din sinceritate vine și spontaneitatea mea! Nu îmi place să folosesc o mască, însă sunt și mai sigură acum după eliminarea mea că oamenii falși, tăcuți, sunt mai bine văzuți decât cei sinceri și asumați!!!

CIAO.RO: Ce îți dorești să faci acum că vei rămâne acasă?

Ana Dobrovie: Acum mă gândesc doar să ajung acasă și să stau non stop cu fiul meu, familia și prietenii! Când am zis că sunt o fire materialistă, m-am referit la faptul că am pus mereu munca pe primul loc și acesta este primul lucru care se va schimba, nu vreau să mă gândesc la nimic deocamdată, în afară de familie și prieteni.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 26 feb. 2022, 19:21 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă