Otilia Bilionera, dezvăluiri despre sarcină: ”Un copil va însemna, clar, o perioadă în care aș renunța la carieră”

Publicat: 12 Apr. 2021, 14:24 Vedete

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar și de peste hotare. Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu despre relația pe care o are în prezent, dar și despre eventualitatea de a-și întemeia o familie și de a deveni mămică.

Este cunoscut faptul că Otilia Bilionera are o relație frumoasă de ceva timp. Artista a mărturisit că ea și partenerul său au în plan să se căsătorească, însă în ceea ce privește o posibilă sarcină, aceasta a explicat că ar vrea să mai aștepte.

”Chiar dacă nu ne-am făcut, cel puțin anul acesta, planuri să ne căsătorim – deși o vom face până la urmă, dar nu acum – am discutat despre familie. Da, am vorbit și despre copii și am acceptat amândoi să mai așteptăm câțiva ani până la acel moment. Trebuie să recunosc, le respect pe artistele care își pot vedea și de carieră, și de copil, dar eu nu cred că aș putea. Adică, sincer, nu îmi pun problema să îl las vreodată cu bone… Și am concerte în țări îndepărtate, nu merg până la Lehliu și înapoi, eu lipsesc cu zilele… Cu cine aș lăsa copilul?

Așa că, cred eu acum, pentru mine, un copil, va însemna, clar, o perioadă în care aș renunța la carieră. Și, ca să fiu pe de-a-ntregul sinceră, oricum eu m-aș dedica total copilului, mai ales că va fi un copil foarte dorit.(…) Eu cred că educația, mai ales în primii ani ai copilului, îi determină viitorul. Așa că, simt eu, aș fi o mamă strictă, care pune accent pe educație, care va pune copilul pe primul plan fără să îl răsfețe. Iar dacă e fată va fi și mai greu, cred că abia la 16 ani va ieși singură din casă”, a declarat Otilia Bilionera pentru wowbiz.ro.

Otilia Bilionera, succes răsunător în carieră

Frumoasa blondină a reușit să semneze un contract cu una dintre cele mai mari case de discuri din zona Europei, iar acest lucru o face foarte fericită.

”Da, am o nouă casă de producție și voi colabora pentru o piesă nouă cu unii dintre cei mai mari producători muzicali din lume Da, în sfârșit sunt fericită și profesional, mă bucur enorm că voi scoate mai multe piese în următoarea perioadă, cred că lucrurile încep să se așeze așa cum trebuie, pentru mine.

Voi lansa o piesă cu o casă de producție internațională care va fi o mare surpriză pentru cei care mă cunosc, mai ales că nu este chiar stilul meu, dar sunt sigură că va prinde”, a dezvăluit artista.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Apr. 2021, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă