Oana Zăvoranu, executată silit! Ce se întâmplă cu averea vedetei

Publicat: 22 May. 2020, 13:07 Vedete

Oana Zăvoranu are probleme cu legea. Vedeta este obligată să plătească o sumă colosală în plină pandemie de coronavirus, deși și-a demonstrat nevinovăția.

Oana Zăvoranu a fost acuzată că nu a plătit câteva facturi la azilul la care a fost internată bunica ei. Diva a explicat la acel moment faptul că a uitat de plăţi, însă ulterior și-a demonstrat nevinovăția și a câștigat procesul.

Cu toate astea, administratorii azilului în care a fost internată bunica continuă să o acuze și la solicitarea lor instanța a hotărât ca Oana Zăvoranu să fie executată silit: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, a fost decizia magistraților, în ceea ce privește situația în care se află Oana Zăvoranu, potrivit cancan.ro.

Oana Zăvoranu susține că ceea ce se întâmplă este o nedreptate, pentru că o altă instanță a decis că și-a achitat datoriile și a declarat-o nevinovată. Actriţa crede că toate problemele au fost provocate de afaceristul care deține azilul și, de fapt, o șantajează și nu-și dorește altceva decât să o stoarcă de bani.

Ce avere are Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a fost întotdeauna femeie puternică şi o prezență spumoasă. Diva nu s-a plâns niciodată de bani, a reuşit să strângă sumă uriaşă, mai ales după moștenirea primită odată cu moartea mamei sale, Mărioara.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

 

Publicat: 22 May. 2020, 13:07 Vedete
Pe aceeași temă