Cu ce prezentator TV s-a iubit Oana Zăvoranu. Diva a dat cărţile pe faţă: „Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă”

Publicat: 18 Feb. 2020, 10:56 Vedete

Oana Zăvoranu s-a iubit în trecut cu un celebru prezentator TV, însă puţini sunt cei care ştiu detalii despre această idilă. Diva a dat cărţile pe faţă şi a spus adevărul, deranjată de comentariile care au apărut în spaţiul public cu privire la acest subiect.

Mulţi ani a fost un secret faptul că Oana Zăvoranu şi Mircea Badea au avut o relaţie în trecut, mai exact la începutul anilor 2000. Înainte de relaţia cu Pepe, focoasa brunetă s-a iubit cu prezentatorul TV.

Întreaga poveste a fost făcută publică de fostul iubit al Oanei, Răzvan Dumitrescu, acum ceva timp. 

„Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea”, declara Răzvan, la Antena 2, în 2012.

La acel moment, diva nu a dat prea multe explicaţii, a declarat doar că între ei doi a fost o prietenie strânsă: „Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate…”.

Nici reacţia prezentatorului TV nu a întârziat să apară, iar lucrurile pe care Mircea Badea le-a spus nu au fost deloc pe placul Oanei.

„De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni”, susţinea Mircea Badea, în cadrul emisiunii „În Gura Presei”.

Iar de aici a pornit „războiul”. Enervată de spusele fostului său partener, Oana Zăvoranu a spus adevărul, deşi primele sale declaraţii despre acest subiect erau cu totul altele.

„Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală”, declara Oana în 2012.

De asemenea, diva a declarat că datorită ei au fost împreună şi că, prezentatorul tv ar trebuie să se mândrească cu acest lucru, în niciun caz să o numească „duduie”.

„Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, a continuat ea, la vremea respectivă.

Publicat: 18 Feb. 2020, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă