Oana Roman, vacanţă în Italia în plină epidemie. Vedeta, acuzată că aduce coronavirusul în țară: ”Te-ai dus să ne aduci virusul?”

Publicat: 28 Feb. 2020, 09:38 Vedete

Oana Roman a plecat în vacanță în Italia după ce în ultima vreme a tot amânat călătoria din cauza faptului că micuţa Isabela s-a confruntat cu febră. Pentru că i-a făut o promisiune fetiţei, vedeta şi-a făcut bajale şi împreună cu soţul ei au plecat toţi trei într-o scurtă călătorie, fără frica coronavirusului.

Vedeta a mărturisit că nu se teme de acest virus și a luat măsurile necesare pentru ca toţi membrii familiei sale să fie în afara oricărui pericol.

Vestea că fiica fostului premier a plecat în mijlocul focarului nu a fost privită cu ochi buni de români. Mai multe persoane au criticat-o dur pe Oana Roman, în timp ce alţii au atenționat-o că s-ar putea să nu mai aibă zbor de întoarcere.

„Te-ai dus să ne aduci virusul? Frumos din partea ta!”, a scris un fan pe rețeaua de socializare.

„Să vedem cu ce ajungi în țară… când toate zborurile din Italia au fost anulate… Informați-vă”, a adăugat o altă persoană pe pagina de Instagram.

Oana Roman se bucură de vacanţă

În timp ce cârcotaşii îi trimit mesaje dure, Oana Roman se bucură de timpul pe care îl petrece alături de familia sa. Cei trei nu au piedut timpul, au vizitat cele mai frumoase locuri din Italia, fără însă să îşi facă griji că pot contacta temutul virus.

„Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm, oamenii nu sunt deloc panicați, e plin de turiști, nu e nicio urmă de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi. Mâine mergem la Vatican”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram unde a postat și două imagini cu Isabela și soțul său.

Publicat: 28 Feb. 2020, 09:38 Vedete
Pe aceeași temă