Oana Roman trece prin momente cumplite. Fiica ei, de urgență la spital

Publicat: 13 Jan. 2021, 08:46 Vedete
Oana Roman trece prin momente cumplite. Fiica ei, de urgență la spital

Oana Roman trece, din nou, prin momente dificile. După ce Mioara Roman a ajuns la spital, acum trece prin același coșmar și cu fiica sa.

Isabela (6 ani) are febră și frisoane încă de luni și Oana a deci să o ducă la doctor pentru un control amănunțit. Oana a anunțat pe pagina sa de Instagram că, tatăl Isei, Marius Elisei, s-a dus cu ea la spital și acum așteaptă rezultatele analizelor.

”Am lipsit motivat pentru că Isa nu se simte bine. Când am ajuns acasă, Isa a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi noapte și astăzi, așa că a mers la spital cu tatăl ei, pentru că ultima dată am mers eu cu ea și oricum nu puteam merge amândoi.

I-au făcut niște analize, se pare că este ceva la stomăcel, nu știm exact încă ce, nu i-au ieșit toate analizele, este sub tratament. Sperăm să fie mai bine”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman: ”De data asta a fost diferit, pentru că sunt doar eu cu ea”

„Am dispărut un pic pentru că Iza a făcut febră ieri un pic, de asta nu mi-a ars să stau pe Instagram. După cum ați văzut-o, e foarte bine acum. Și aseară, cu febră 38, cânta și dansa. Am fost la medic cu ea și are viroză intestinală. Ca toți copiii, bagă în gură tot felul de chestii. Iza a tot făcut, ca orice copil, tot felul de viroze.

Sunt obișnuită, doar că de data asta a fost diferit, pentru că sunt doar eu cu ea. Aseară l-a sunat pe taică-su și l-a rugat să vină să o vadă. Când nu îi este bine, el e singurul care reușește să o calmeze. El a fost astăzi cu ea la spital. Aștept să văd cum evoluează. În principiu, mâine trebuia să avem filmări. Vedem cum o să fie”, a explicat ea la Antena Stars.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 13 Jan. 2021, 08:46 Vedete
Pe aceeași temă