Oana Roman si-a cumparat vila de lux. Cat a costat-o si cu cine va locui acolo

Publicat: 30 Aug. 2019, 08:32 News 3

Vedeta este in culmea fericirii dupa ce a reusit sa-si achizitioneze casa mult visata.

Oana Roman si-a cumparat vila de lux. Timp de sapte ani, Oana Roman a locuit la bloc insa gandul i-a ramas mereu la o vila spatioasa, iar acum si-a indeplinit visul.

Astfel ca si-a vandut apartamentul din Lacul Tei si a cumparat rapid o vila in Pipera. Au fost doua motive pentru care a ales vila in detrimentul apartamentului: pentru spatiu mult mai mare dar si pentru a-si lua mama alături de ea.

Oana Roman si-a cumparat vila de lux

Oana Roman si-a cumparat vila de lux

Iar pentru aceasta comoditate Oana Roman a scos din buzunar aproximativ 160.000 de euro, potrivit Click!. Oana a semnat actele in decursul zilei de marti si urmeaza sa se mute in npua locuinta peste doua luni, in noiembrie.

„Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casa superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp.

Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta acolo în noiembrie pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă. Va mai dura puţin până ne mutăm definitiv.

Abia aştept să îl duc pe Bubble, căţelul nostru, acolo. O să ne mai luăm probabil un câine, eu îmi doresc un labrador, la iarnă o să facem om de zăpadă. Clar va fi altă viaţă şi abia aşteptăm”, a declarat Oana Roman, potrivit sursei citate.

Publicat: 30 Aug. 2019, 08:32 News 3
Pe aceeași temă