Oana Roman nu se mai ascunde sub rochii largi! S-a îmbrăcat pentru prima dată în blugi, și toți au rămas uimiți când i-au văzut picioarele

Publicat: 19 Nov. 2019, 11:57 News 3

Silueta Oanei Roman a fost mereu subiect de discuție, și ca să evite cât mai mult astfel de situații ea a optat doar pentru îmbrăcăminte care să-i mascheze formele voluptoase. Până acum!

Oana Roman s-a ambiționat în ultima perioadă și a decis să-și schimbe nu doat stilul de viață, ci și stilul vestimentar.

Ea a mai slăbit câteva kilograme și a prins curaj să mai încerce și haine pe care înainte le evita pentru că nu o avantajau.

Cum ar fi o ținută sport! Ea și-a scos de la naftalină o pereche cool de blugi pentru a le arăta curioșilor că dieta pe care o ține în ultima perioadă a dat deja rezultate, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. 

De-a lungul timpului vedeta a ținut câteva cure de slăbire, unele cu rezultate spectaculoase. În anul 2008, Oana Roman a slăbit enorm, vedeta afișând la nunta fotbalistului Cristi Chivu o siluetă de nerecunoscut.

Anii au trecut, efectul yo-yo și-a spus cuvântul, iar Oana a devenit și mamă între timp… Mai mult, vedeta s-a luptat și cu probleme de sănătate, așadar kilogramele în plus nu au mai fost o prioritate. Iată însă că, de ceva timp, Oana Roman a slăbit vizibil, ea afișând o siluetă mult mai suplă la evenimentele la care a participat recent.

Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate

Publicat: 19 Nov. 2019, 11:57 News 3
Pe aceeași temă