Oana Roman luptă pentru sănătatea mamei sale. Ce hotărâre importantă a luat vedeta

Publicat: 20 Mar. 2021, 15:37 Vedete
Oana Roman luptă pentru sănătatea mamei sale. Ce hotărâre importantă a luat vedeta

Starea de sănătate a Mioarei Roman nu este deloc bună! Mama Oanei Roman a fost diagnosticată cu Parkinson agresiv, iar în prezent nu își mai poate mișca o mână. Celebra sa fiică a luat o decizie radicală în încercarea de a-i salva viața.

Oana Roman este cea care are grijă de mama sa, iar recent a luat o decizie care speră să o facă pe cea care i-a dat viață să se simtă mai bine.

Mioara Roman locuiește de o bună perioadă de timp în casa fiicei sale, însă situația în care Oana se află o depășește și spune că nu se mai poate descurca.

Ce hotărâre importantă a luat vedeta

Oana Roman a explicat în cadrul unui interviu faptul că a decis să o interneze pe mama într-o clinică de recuperare, unde să aibă parte de tratament specializat.

“O duc o lună la un centru de recuperare de lux, să facă fizioterapie, kinetoterapie, proceduri în apă, masaje. Nu e ieftin. Eu nu am timp să stau prea mult cu ea. Sunt zile când Isa stă la Marius. Dar mama stă singură la tv, când eu nu sunt acasă, și are nevoie de socializare. E programată la vaccin pe 27 martie. O duc acolo pentru că ea saraca nu a ieșit din casă cu lunile, nu a mers decât la doctor și la coafor”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

Mioara Roman suferă de o boală gravă

Mioara Roman (80 de ani) suferă de maladia Parkinson (boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor).

 „Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 20 Mar. 2021, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă