Oana Roman a rupt tăcerea despre relația cu Marius Elisei. Ce s-a întâmplat între cei doi: ”Ne-am despărțit de foarte multe ori…”

Publicat: 10 Dec. 2020, 09:04 Vedete

Oana Roman și Marius Elisei nu s-au mai afișat în ultima perioadă pe rețelele de socializare, iar acest lucru i-a cam pus pe fanii acestora pe gânduri. Mulți se gândesc la faptul că e posibil ca cei doi să aibă din nou probleme în căsnicie, însă fiica lui Petre Roman a făcut lumină în acest caz.

Oana Roman și Marius Elisei au o relație de câțiva ani de zile, însă mereu au recunoscut că între ei nu a fost totul perfect. Oana a recunoscut că au avut certuri foarte mari și despărțiri, însă mereu s-au împăcat.

„Ne-am certat de foarte multe ori, ne-am despărțit de foarte multe ori și la fel de multe ori ne-am împăcat. Așa e viața noastră, ca un carusel”, a declarat Oana Roman.

Recent, fiica lui Petre Roman le-a povestit prietenilor de pe rețelele de socializare care este motivul pentru care nu se mai afișează cu soțul său pe rețelele de socializare.

„El nu este mare fan rețele sociale și nu apare pentru că nu-i place, pur și simplu”, a mărturisit vedeta.

Oana Roman, despre cea mai mare dezamăgire din viața sa

De-a lungul timpului, una dintre cele mai mari dezamăgiri ale Oanei Roman a fost uşurinţa cu care cei din jur au judecat-o pentru că este fiica lui Petre Roman. Multe persoane au considerat că i s-a oferit totul pe tavă încă din copilărie, iar acum Oana a lămurit acest aspect.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: „Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun” și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a povestit Oana Roman.

„M-am ambiționat și am muncit și m-am zbătut și după un și jumătate mi-am cumpărat un Golf 4 și m-am dus la tata și i-am spus că mi-am cumpărat mașina singură și satisfacția a fost de o mie de ori mai mare. Și am și apreciat mult mai mult acea mașină. Poate totuși ar trebui să avem o măsură în ce oferim copiilor noștri”, a mai povestit Oana Roman.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 10 Dec. 2020, 09:04 Vedete
Pe aceeași temă