Oana Roman a pus ”tunurile” pe cei care o jignesc: ”Vă arăt exemple despre cum nu trebuie să vă comportați cu nimeni în viața asta”

Publicat: 28 iul. 2022, 13:48 Autor: Maria Apostol Vedete

Sătulă să primească tot felul de comentarii cu privire la aspectul ei fizic, Oana Roman s-a gândit că a venit momentul să le ”plătească” haterilor cu aceeași monedă, așa că încearcă să-i facă de râs pe Instagram. 

Oana Roman a fost mereu un personaj controversat. Și, deși a încercat să nu pună la suflet comentariile răutăcioase, se pare că i s-a umplut paharul!

În ultima perioadă, ea a reușit să slăbească considerabil. Însă a făcut-o strict pentru starea ei de bine, și nu pentru a fi apreciată de ceilalți. Cu toate astea, comentariile răutăcioase nu s-au oprit, chiar dacă silueta ei a suferit transformări.

Oana a considerat că este momentul să le facă publice identitățile celor care o hărțuiescu pe Instagram cu mesaje jignitoare.

Eu voi continua să postez mesajele primite de la oamenii cu dezechilibre psihice grave și lipsă acută de educație și bun simț, ca să vă arăt exemple despre cum nu trebuie să vă comportați cu nimeni în viața asta”, a transmis vedeta.

Oana Roman: ”Nu sunt ușor de suportat”

La scurt timp după ce au ajuns din nou în pragul despărțirii, Oana Roman și Marius Elisei au mai dat o șansă relației.

Cei doi au fost invitați în emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde au pus pe tapet problemele pe care le au în cuplu.

Uneori încercăm să vorbim și nu vrea să vorbească. Și atunci comunicarea e mai grea. Avem momente când reușim să comunicăm foarte bine, dar sunt momente în care vedem lucrurile diferit și poate nu reușim să ne ascultăm cum trebuie.

Poate dacă am fi altfel, ne-am plictisi. Eu a trebuit să învăț să las de la mine, să nu mai fiu atât de impulsivă cum eram. Nu sunt ușor de suportat, sunt conștientă”, a povestit Oana Roman.

Publicat: 28 iul. 2022, 13:48 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă